Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dilenme Vakfı Yardımcısıyım
Şuandan itibaren Vakıf Başkanımız Sn. Ripbyrustavi02 onayı ile Dilenme Vakfı Yardımcısıyım. Dilenme işleriniz ile ilgili konuları başkanımızın yardımcısı olarak bana söyleyebilirsiniz... Tebrik etmeyi ve hayırlı olsun demeyi unutmayalım lütfen ey muhterem d10 halkı....

1 Hayırlı Olsun = 1 SP

1 Tebrik = 1 SP
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Multi konu kilit + çöp.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Lütfen diğer konuyu çöpe atın. Yaptığınız ayıp. Tebrik etmek yerine çöp diyorsunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tebrik ederim kardeşim. :WQR
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-01-2017 Saat: 00:06)HeinKard Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen diğer konuyu çöpe atın. Yaptığınız ayıp. Tebrik etmek yerine çöp diyorsunuz.

Bunda bir yanlışlık ya da "ayıp" olarak lanse edilecek bir davranış yok. Zaman olarak sonra açılan konu multi konudur. Ve yetkili bunu belirtmiş. Siz konunuz da belirtmediyseniz biz ne yapalım. Anlayışlı olun lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yetkili başvuruları için öm atabilirsiniz, iyi dilenmeler.

bkz : http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=87345&highlight=dilenme+vakf%C4%B1
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Edward hocam ciddiye aldınız şimdi klavyeden yazınca duyguları yansıtamıyoruz. Konuşarak söylesem o cümleyi şaka amaçlı dediğim anlasılır ses tonumdan. Ciddi manada yazmadım onu :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-01-2017 Saat: 00:18)HeinKard Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Edward hocam ciddiye aldınız şimdi klavyeden yazınca duyguları yansıtamıyoruz. Konuşarak söylesem o cümleyi şaka amaçlı dediğim anlasılır ses tonumdan. Ciddi manada yazmadım onu :D

Hiçte öyle durmuyor ve evet, ben üşenmeden gerektiği düzeyde cevap veririm. Klavyeden de duygular yansıyabilir, emojiler ne güne duruyor? :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Edward hocam vallahi şaka amaçlı dedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-01-2017 Saat: 00:21)HeinKard Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Edward hocam vallahi şaka amaçlı dedim.

Tamam sorun yok. Zaten bir önceki mesajımda gülücük yaptım. Hatta bakın tekrar yapayım :) ☻☺
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tebessüm sadakadır. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform