https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adobe bu sefer aşırıya kaçmış, PS için aylık 29.25 ₺
Adobe PhotoShop'u uzun süredir kullanmıyorum ve bundan sonra da kullanacak gibi de değilim. Yeni bir lisans satın almak için web sitesine girdim, yahu adamlar ayda 29.25 ₺ ödememi istiyor. Tabi ki bende böyle büyük bir kazığı yiyecek bir göz yok. Arkadaşlar, siz PhotoShop'u korsan mı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama şunu söyleyim hiç tavsiye etmiyorum. Hem PhotoShop'tan daha iyi yazılımlar var. Bu konuyu açmamın asıl sebebi zaten şu idi, eğer aranızda almayı düşünenler varsa boşa düşünmesin. Yoksa Adobe güzel ceplerinizi 2 ayda boşaltır. Yani gerçekten olacak gibi değil, şaştım. Bir sıradan yazılım için bu kadar para verilmez, zaten en iyi grafik yazılımı değil (ama en iyiler arasında orasını da inkâr etmemek lâzım) ve üstüne üstelik o devasa gigabyte boyutuyla interneti de heşliyor. Size tavsiyem, PhotoShop kullanmamanız yönünde. Haa, Korsan kulanıyor iseniz zaten baştan hata yapıyorsunuz. Yasal değil, fark etmiyorlar diyebilirsiniz fakat çokta iyi fark ediyorlar. Ben şahsen işlerimi yasal yoldan yapıyorum, sizlere tavsiyem alternatif uygulamalar bulmanız yönünde. PhotoShop'a en iyisi diyorsanız, Grafikerliği çok iyi tanımıyorsunuz demektir arkadaşlar, eğer aranızda tasarımcılıkla uğraşan var ise her işini O'na önerim her işini PhotoShop ile halletmemesi, zira PS'nin her aracı en iyisi, en kalitelisi olacak diye bir şart veya koşul yok. Başka uygulamalarada yönelin ki, eksik kalmayın. İşim öyle zor olur da demeyin, zira bu iş böyle. Ben PMX kullanıyorum, hem PhotoShop'tan daha kaliteli, hem de tek seferlik (ömür boyu) ödeme yöntemi var, dahası o yüzlerce liralık PS'den çok daha ucuz. Boyutu da Gigabyte değil, 50 Megabyte civarında.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping