Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows 10 Pro Key Hatası
Windows 10 Başarılı Bir şekilde Yükselttim (ücretsiz Olarak) Elimde Orjinal Windows Pro Kodu Vardı Bende Pro Sürümüne Yükseltmek İstetim Kodu Girince Hata Aldım internette araştırma yaptığımda proya farklı bir kodla geçiş yapıp orjinal keyi girmeniz gerekmetedir yazıyordu o kadla geçişi sağlıklı bir şekilde sağladım ancak orjinal keyi girdiğiimde şöyle bir sorunla  karşılaştım
88Aay7.png
elimdeki kod şu an işe yaramıyor ne yapmalıyım anlamadım geri home sürümünede dnemiyorum.
Crack Atmakta istemiyorum açıkcası.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-10-2016 Saat: 19:29)Thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Windows 10 Başarılı Bir şekilde Yükselttim (ücretsiz Olarak) Elimde Orjinal Windows Pro Kodu Vardı Bende Pro Sürümüne Yükseltmek İstetim Kodu Girince Hata Aldım internette araştırma yaptığımda proya farklı bir kodla geçiş yapıp orjinal keyi girmeniz gerekmetedir yazıyordu o kadla geçişi sağlıklı bir şekilde sağladım ancak orjinal keyi girdiğiimde şöyle bir sorunla  karşılaştım
88Aay7.png
elimdeki kod şu an işe yaramıyor ne yapmalıyım anlamadım geri home sürümünede dnemiyorum.
Crack Atmakta istemiyorum açıkcası.

seninkisi pro ya o farklı bir şey için...
Crack atmak istersen:
Kod:
https://www.fullprogramlarindir.com/windows-10-lisanslama-videolu-anlatim-full-yapma-indir.html
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İşletim sistemi içinde bir zahmet para ödeyin lütfen ödemeyecekseniz w7'de kalın crack'ı önermiyorum işletim sistemi bu , oyuncak veya oyun degil.. bu işlemi yaparken microsoft çağrı merkezini arayip onlar'la beraber işlem yapmanız gerekmekte..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hepinize Teşekkürler, Sorunumu Hallettim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping