Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samet Öztürk kim ?
İsimlerinizi bilmiyorum ama @Corleone senmisin abi ?
Logomu almışlar...
http://i.hizliresim.com/GzqrMr.png
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
corleone'nin ismi ismail :)
PGM
Teşekkür verenler:
Dediğim gibi kusuruma bakmayın ezberleyemedim isimleri :) :) Vallaha bu forumdan ise bi konuşalım arkadaşla.. Sorup sormadan almak nedir abi emek var o çalışmada :/
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yok yok benim kuzenim senden izin almıştım ya bir ara kullanmıştı oda. Girip kaldırayım.

Edit: kaldırdım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Youtube üzerinde materyallerin emeği yok. Yüzlerce insan kullanacak daha alışmaya başlasan iyidir
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-08-2016 Saat: 12:55)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yok yok benim kuzenim senden izin almıştım ya bir ara kullanmıştı oda. Girip kaldırayım.

Edit: kaldırdım.

Ben sadece sana vermiştim. Forumda falan kullanacaksın zannetmiştim :) Youtube'da kullanmazsa sevinirim :)

(07-08-2016 Saat: 13:09)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Youtube üzerinde materyallerin emeği yok. Yüzlerce insan kullanacak daha alışmaya başlasan iyidir

Evet abi yavaştan alışmam lazım sanırım. Teşekkürler

edit: @Corleone konuyu sileyimmi ?
& digital artist
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gerek yok kitlesek yeterli kusura bakma tekrar.
kitledim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping