https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Justice League Fragman (Türkçe Altyazılı]

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Christian Bale oynamadığı sürece Batman eski saygısını kazanamayacak. Batman hariç diğer karakterler iyi olmuş,  Jason Mamoa çok yakışmış.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bazıları yeni batman'i daha çok beğendi. Bende katılıyorum açıkcası.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-07-2016 Saat: 18:55)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bazıları yeni batman'i daha çok beğendi. Bende katılıyorum açıkcası.

Çizgi roman'a uygun olduğu için beğenildi. Klasik çizgi roman fanlarının zırlaması bence. Kaliteli oyuncu değil çizgi romanın aynısı olsun da ne olursa olsun.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekleyeyim. Erza millerin canlandırsını beğendiğimi söyleyeyim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-07-2016 Saat: 19:26)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ekleyeyim. Erza millerin canlandırsını beğendiğimi söyleyeyim.

Katılıyorum, İlk Başta Uymaz Diye Düşünüyordum Ama Fragmanda Göründüğü Kadarıyla Grant Gustin den Daha İyi Olmuş The Flash Karakterine.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ezra Miller mı Grant Gustin mi tartışmasını birinin dizi birininse film olduğu göz önüne alınarak düşünülmeli. İkisininde oyunculuğunu ortaya koyabileceği kısım ayrı. Ancak Ezra Miller'ın filmde Flash'ın eşcinsel olmasını istemesi biraz gözden düşmesine neden oldu bunu da bilmenizde fayda görüyorum.

Affleck mi Bale mi diye düşünecek olursak; bu sadece çizgiroman benzerliğiyle alakası yok. Elbette Bale çok güzel canlandırmıştı. Ancak filmleri izlerken çoğu kişi çizgiromandaki ve çizgifilmlerdeki gibi bi Batman görmek ister yani İri yarı bi Batman. Ayrıca Ben Affleck tarihin en iyi Batman'i olarak gösteriliyor.

Fragman hakkında ise Aquaman sonunda son derece cool ve Atlantis Tahtına yaraşır bir görüntü kazanmış ve filmi sabırsızlıkla bekliyorum :) Bu filmden sonra artık DC ipleri eline alacak Marvel'a toz yutturacak gibi gözüküyor :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping