Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Youtube..
Arkadaşlar öncelikle Selamun Aleyküm..
- Ben youtube hesabımı burada paylaşabilirmiyim (spam yapmadan). Yoksa yasak mı ?
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O konu hakkında hala konuşuluyor o yüzden şimdilik paylaşmazsan iyi olur.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim. Bence kabul edilmeli. Çünkü Türkiye'de youtube gelişmesi gerekiyor. Örneğin İngiltere veya Amerika gibi yerlerde tüm youtuberlar beraber işlerini yürütüyor. Biz sadece küfür ediyoruz, ilk disslike falan yazıyoruz. Bence gelişime katkıda bulunulmalı...
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2016 Saat: 16:54)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim. Bence kabul edilmeli. Çünkü Türkiye'de youtube gelişmesi gerekiyor. Örneğin İngiltere veya Amerika gibi yerlerde tüm youtuberlar beraber işlerini yürütüyor. Biz sadece küfür ediyoruz, ilk disslike falan yazıyoruz. Bence gelişime katkıda bulunulmalı...

Kanka iyi güzel konuştunda bizim küçük mayınkıreftciler halleder yine ortalığı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2016 Saat: 14:39)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-07-2016 Saat: 16:54)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim. Bence kabul edilmeli. Çünkü Türkiye'de youtube gelişmesi gerekiyor. Örneğin İngiltere veya Amerika gibi yerlerde tüm youtuberlar beraber işlerini yürütüyor. Biz sadece küfür ediyoruz, ilk disslike falan yazıyoruz. Bence gelişime katkıda bulunulmalı...

Kanka iyi güzel konuştunda bizim küçük mayınkıreftciler halleder yine ortalığı.

Allah'tan ben de minecraft'çılardan değilim :) Her oyunu çekiyorum (kaliteli) :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Albırt Enişten Peki burada oynadığım oyunları, eğlence içerikli videolarımı paylaşabiliyormuyum tanıtmaktan ziyade ?
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2016 Saat: 16:56)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Albırt Enişten Peki burada oynadığım oyunları, eğlence içerikli videolarımı paylaşabiliyormuyum tanıtmaktan ziyade ?

onda sıkıntı yok diye biliyorum sıkıntı olsa ilk benim konularım kapatılırdı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2016 Saat: 17:00)YeniBir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-07-2016 Saat: 16:56)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Albırt Enişten Peki burada oynadığım oyunları, eğlence içerikli videolarımı paylaşabiliyormuyum tanıtmaktan ziyade ?

Hangi bölümde paylaşmalıyım ?
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2016 Saat: 17:02)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-07-2016 Saat: 17:00)YeniBir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hangi bölümde paylaşmalıyım ?

Ben Diğer Bölümünde paylaştım bir şey denmedi ama genede yöneticiye bir sor derim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu konu ile ilgili çalışmaları tekrar sürdürdüm. Benim şu anlık sizlere söyleyebileceğim şey herhangi bir paylaşım/reklam vb. yapmamanız yönünde. Kesin kararın alınmasına birkaç günden az bir zaman var. @YeniBir @ScarypoweR
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2016 Saat: 17:11)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu konu ile ilgili çalışmaları tekrar sürdürdüm. Benim şu anlık sizlere söyleyebileceğim şey herhangi bir paylaşım/reklam vb. yapmamanız yönünde. Kesin kararın alınmasına birkaç günden az bir zaman var. @YeniBir @ScarypoweR

Sabırsızlıkla bekliyorum...
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping