Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafiker Başvurum :) (:
Exclamation 
Ad & Soyad : AhmetRuhi Aydemir
Okul: Özkent Akbilek İ.Ö.O
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: www.facebook.com/AhmetRuhi.Aydemir
html bilgisi: Orta
css bilgisi: az
php programlama bilgisi: yok
diğer bilgileriniz: Photshop Cs4, Photo Flitre, Birazda FL Studio 8
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : (Link Vermiyom Reklam Olmasın) (10)
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : 45yb0.gif
45ybd.gif
45ybu.gif
45yc4.png
Şuanki rep puanınız: 6
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:- Anlamadım
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Anlamadımda Biraz Yenilikçiyim Bu Kadar Anladım
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Grafiker :)
Bütün Resimler Ayrı Birleşik Sanmayın
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
afedersinde O Bir FeneRLyy resimindeki bu ismi kullanmaya nasıl tenezzül edersin afedersinde o benim kişisel nickim kaldırırmısın yaşın benden çok küçük ondan fazla sert davranmıyorum rica ediyorum kaldır.forum nickim başka olabilir ama istersen bir google'da FeneRLyy yaz bakalım benim dışımda başka çıkan varmı ? :@
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Özürdilerimde Kaldıramam Üstünde NameLessWarrior Yazıyo Görmediysen
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-04-2012 Saat: 19:40)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Özürdilerimde Kaldıramam Üstünde NameLessWarrior Yazıyo Görmediysen

okadarını gördüm başka bir şey yaz ama onu sil bu tür şeylerde hassasım gittikçe sinirim bozuluyor yaşının tutmayacağı şekilde konuşurum.aşırı derece hassasım bu tür konularda.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Senle Tartılşmıyacağım ßß Kapatıyorum Türkiyedeki Tek Fenerli Sen Değilsin Bunu Unutma
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-04-2012 Saat: 19:44)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Senle Tartılşmıyacağım ßß Kapatıyorum Türkiyedeki Tek Fenerli Sen Değilsin Bunu Unutma

velet ne oldu özentilik hoşuna gitti galiba tek Fenerli ben değilmişim sen Fenerli olsan zaten birisinin özellikle tuttugu takımın adını kullanan birisinin lakabını çalmazsın çalmazsın diyorum çünki hırsızsın
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Çalışmalarınızı geliştirmelisiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-04-2012 Saat: 19:51)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-04-2012 Saat: 19:39)canli-forum Nickli Kullanıcıdan Alıntı: afedersinde O Bir FeneRLyy resimindeki bu ismi kullanmaya nasıl tenezzül edersin afedersinde o benim kişisel nickim kaldırırmısın yaşın benden çok küçük ondan fazla sert davranmıyorum rica ediyorum kaldır.forum nickim başka olabilir ama istersen bir google'da FeneRLyy yaz bakalım benim dışımda başka çıkan varmı ? :@

Sayın canli-forum konu içerisinde Tarsıma alanı yaratmak ve Kişiyi küçümseyici cümleler yazmak yasaktır bu size son uyarım lütfen forum kurallarını okuyunuz ve tartısmayı burda sonlandırmanız dileğiyle....

iyi forumlar

bende son kez ikaz ediyorum ya o resimi kaldırsın yok arkadaşlarıma söyle o forumu kullanılmayacak hale getirirler son 1 dksı var.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ne Diyon :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-04-2012 Saat: 20:09)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne Diyon :D

sitene gir bu bir deneme süresiydi FeneRLyy yazısını silmezsen forumunda yazdıgım nottakini yapmak zorunda kalıcam ne yazıkki.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Nickin Patenti Olmadığı Sürece Hiçbirey Yapamazsınız..!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping