Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyun Önerisi Alınır
Arkadaşlar Sistemim Aşağıdaki Gibi Her Tür Oyunu Severim :D Tavsiyelerinizi Bekliyorum
Sistemim :
İntel Core i5-3317U CPU  1.70 Ghz
4 GB Ram
64 Bit
Nvidia Geforce GT 630 M 2GB
1M3y91.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ARK Survival Evolved ama sistem gereksimlerini bilmiyorum sen araştır bir istersen ama oyun güzel, birde sanırım steam kullanıcısısın steamdan Tf2 indirebilirsin benim sevdiğim güzel bir oyun S4 Leaguede oynuyormuşsun özelden mesaj at beraber oynıyalım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
SuperPower 2 mi gördüm orda :D , @Edward hocam strateji seviyorsanız SuperPower 2'yi denemenizi tavsiye ederim. Öneriye gelirsek punch club öneririm.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2016 Saat: 00:41)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: SuperPower 2 mi gördüm orda :D , @Edward hocam strateji seviyorsanız SuperPower 2'yi denemenizi tavsiye ederim. Öneriye gelirsek punch club öneririm.

@Albırt Enişten

Herkesin övdüğü ama bir türlü oyunu oynadığımda çözemediğim bir oyun :(

Öneri:
Mafia serisi
Ve The god father serisi olabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Albırt Enişten amaç nedir oyunda. Mesela C&C General oyunundaki amaç verilen görevleri yerine getirmekti. 2 ulusun savaşıydı vesselam. bundaki amaç nedir?

Edit: Oyunun mantığını hafiften kavramakla kalmadım. Şuan için torrentten indirdim bile :)

**The Forest öneririm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Edward Hocam Oyunda 1 Ülke Seçip Başlıyorsunuz Diğer Ülkelerle Diplomatik İlişki Kuruyorsunuz Savaşıyorsunuz Amaç Genelde Herkes Dünyayı Fethediyor Bu Arada Araştırma Yapıp Nükleer Füzede Falan Atıyosunuz Öyle Eğlenceli Bir Oyun :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2016 Saat: 01:08)LetMeRockYou Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Edward Hocam Oyunda 1 Ülke Seçip Başlıyorsunuz Diğer Ülkelerle Diplomatik İlişki Kuruyorsunuz Savaşıyorsunuz Amaç Genelde Herkes Dünyayı Fethediyor Bu Arada Araştırma Yapıp Nükleer Füzede Falan Atıyosunuz Öyle Eğlenceli Bir Oyun :D

Teşekkürler açıklama için :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2016 Saat: 00:53)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Albırt Enişten amaç nedir oyunda. Mesela C&C General oyunundaki amaç verilen görevleri yerine getirmekti. 2 ulusun savaşıydı vesselam. bundaki amaç nedir?

Edit: Oyunun mantığını hafiften kavramakla kalmadım. Şuan için torrentten indirdim bile :)

Hocam Bende SpastikGamer diye bir kanal vardı orada görmüştüm. Tüm ülkeler var baya detaylı bir strateji oyunu. Ancak bugu vardı hile oluyordu. Normalde eğlenceli bir oyundu ancak ben hileli bir şekilde oynamıştım :D. 

(28-01-2016 Saat: 00:48)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-01-2016 Saat: 00:41)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: SuperPower 2 mi gördüm orda :D , @Edward hocam strateji seviyorsanız SuperPower 2'yi denemenizi tavsiye ederim. Öneriye gelirsek punch club öneririm.

@Albırt Enişten 

Herkesin övdüğü ama bir türlü oyunu oynadığımda çözemediğim bir oyun :(

Öneri:
Mafia serisi 
Ve The god father serisi olabilir.
Ben çözmüşüm de normali zordu hileli oynamıştım :D o zaman bile biraz ordu basınca eğlenceli olmuştu
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu Arada Herkese Önerileri İçin Teşekkürler Hepsini Listeme Alıyorum :D Diğerlerindende Öneri Bekliyorum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oyunlarla pek aram yoktur ama Mafıa serısı guzel
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2016 Saat: 01:09)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-01-2016 Saat: 01:08)LetMeRockYou Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Edward Hocam Oyunda 1 Ülke Seçip Başlıyorsunuz Diğer Ülkelerle Diplomatik İlişki Kuruyorsunuz Savaşıyorsunuz  Amaç Genelde Herkes Dünyayı Fethediyor Bu Arada Araştırma Yapıp Nükleer Füzede Falan Atıyosunuz Öyle Eğlenceli Bir Oyun :D

Teşekkürler açıklama için :)

Faydam Olduysa Ne Mutlu Bana :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Cratos @Edward @Albırt Enişten @Corleone  Bu Arada Benle Oynamak İsteyen Varsa Ekleyebilirsiniz Steamdan :D Ö.M. Atarım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping