https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumunuz İçin Tavsiyeler #1 - Ranklar
Evet, forumlarda emek harcayıp ve de yetkili olmak, o görevi layığıyla yapmak gerçekten büyük bir zevk. Bunu destek sitesinde yetkili olmuş biri olarak söylüyorum. Genel olarak birçok 10tr.net forumlarında yetkili olma çabası hakim olmuştur. Bunu kullanarak da sitenize kullanıcı çekmeniz mümkün. Fakat görüyorum ki, adam sitesine 15-20 tane rütbe koymuş. Aralarında sadece bir 10tr.net forumu için çok saçma, ilgisiz, alakasız ranklar var. Bunu yapmak yanlıştır. Bunun yerine rankları olabildiğince az ve sade tutmaya çalışın. Yaklaşık 5'e kadar düşürmeniz için iyi olacaktır. Bu da merkezi yönetim için olumludur, admin yetkililerini daha kolay denetleyebilir. Ranklarınız için yaratıcı isimler bulursanız da ilgi çekici olur. Sitenin konusuna göre de bulabilirsiniz bu isimleri.
En düşük yetki için, basit şartlar koyun. Ki yetkili olmak isteyen adamı yavaş yavaş bağlasın. Ondan sonra da iki katına çıkarın. İnanın yetki atlamak isteyecektir o adam. Fakat şunu da söyleyeyim, yüksek yetkiler verirken çok dikkatli davranmanız gerek. Mod KP'ye tamamen erişim sağlayan bir yetki verirken dikkatli davranın örneğin. Admin KP'ye erişim sağlayan admin dışında bir yetki yapın. Bu kişi yakın bir arkadaşınız ya da foruma büyük emekler sağlayan biri olabilir.
Forumlarda ranklar sadece yetkili rankları değil tabii, üyelik rankları da var. Forumexe'dekileri örnek verelim. Albay yüzbaşı gibi asker rankları vardı en son. Siz de buna benzer üyelik rankları yapabilirsiniz. Mesaj sayısı ve konu sayısı gibi faktörlere bağlayabilirsiniz bu rankları. Ve belirli bir ranka geçene forumda avantaj sağlayın.
Not: Bunları otomatik terfi ile ayarlayın.
Not 2: Desteğin rank sistemini kullanmayın.
UNUTMAYIN: Bir forumda bağımlılık yapan iki şey:
1- Rank
2- Ortam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konunun görünümünü biraz güzelleştir, ilk bakışta sıkıcı gözüküyor :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-12-2015 Saat: 14:33)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konunun görünümünü biraz güzelleştir, ilk bakışta sıkıcı gözüküyor :)

Sıkıcı gözükmesinden kastını pek anlamadım, okuyan okur :D İlgi gelip gelmeyeceğini denemek için böyle bir yazı yazmıştım anladığım kadarıyla gelmiyormuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Helal
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence sen hep öneri yap Mert .d
Ellerine sağlık gayet doğru bir bilgi vermişsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 23:05)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence sen hep öneri yap Mert .d
Ellerine sağlık gayet doğru bir bilgi vermişsin.

Yapıyoruz da okuyan yok ki doğru dürüst. Sağolasın Cem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben özetleyerek okudum. Merak etme .d
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 23:34)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben özetleyerek okudum. Merak etme .d

Çok mu uzun oluyor kısaltmam mı lazım yazıyı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hem kısalt hemde makale yazar gibi yaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet sıkıyor biraz yazi fazlaliklardan kurtul :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 23:37)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hem kısalt hemde makale yazar gibi yaz.

(04-01-2016 Saat: 23:38)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet sıkıyor biraz yazi fazlaliklardan kurtul :D

Tamam o zaman, zamanım olduğunda bir tane daha yazarım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2016 Saat: 01:07)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2016 Saat: 23:37)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hem kısalt hemde makale yazar gibi yaz.

(04-01-2016 Saat: 23:38)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet sıkıyor biraz yazi fazlaliklardan kurtul :D

Tamam o zaman, zamanım olduğunda bir tane daha yazarım.

Özet: Ortam olmalı ve ranklar hoş olup, heveslendirip alma çabasına sokturmak ve rank sayısını az tutmak. (Sadece başını ve son iki kelimesini okudum.)

Mert güzel yazmışsın çamur atıyorlar :d Tema yaparlar çizerler kodlarlar ama 2 satır okumazlar :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hazır bakmışken güncelleyeyim de yararı dokunsun millete, fazla okunmamış zaten :p
Devamını da yazmamıştım, belki yazabilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping