Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Yükleme Bekletiliyor" youtube hatası alıyorum
Videolarım genelde 1-2gb arasında oluyor. Ben bunları anca 300mb düşürüp 5 saatte falan upload ediyorum ortalama olarak. 2-3 saat sürdüğü de oluyor kısa olarak. Bu sebepten ötürü bilgisayarı gece boyunca açık bırakamayacağım için elimde 2. nesil iPad var, videomu ona attım ve ondan yükleyeceğim. Kullananlar bilir film rolusuna bile attım videoyu o kadar uğraştım düşünün. Gece bıraktım upload'a. "Yükleme Bekletiliyor" dedi. 10-20dk boyunca kontrol ettim ara ara. Bir ara kaldırdım tekrar upload işlemini yaptım. Gene aynı şey yazdı "Yükleme Bekletiliyor" diye. Ben de tablet açık biçimde bıraktım kapanır uygulama falan diye. Sabah baktığımda hala "Yükleme Bekletiliyor" yazdı. Video. 1,2gb diye uzun sürer belki diyip geceden bıraktım ve sabah hala bekletiliyor yazısı vardı. Video 27dk. Nasıl çözeceğim ben bunu? Boyutu küçültürsem görüntü kalitesi işkence oluyor. Artık bu gece videomu bırakıp sabaha da upload olmuş haliyle görmek istiyorum. Zaten bulunduğum yerde ne fiber altyapısı nede kablo tv altyapısı var. Ne UyduNet nede SuperOnline'ye geçemiyorum. Bari bunun bir çaresini bulmam gerekiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping