Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum'un EN'leri
Merhabalar,
Eğlence ve etkinlik amaçlı olarak müsait oldukça forumun EN'lerini buraya ekleyeceğim.
Hemen belirteyim burada forumun en iyi yöneticisi en yardımseveri gibi şeyler yazmayı düşünmüyorum. Daha çok eğlence amaçlı olacak. Zaten ilk EN'i görünce anlayacaksınız. Neyse başlayayım.

Forum'un EN Şanssızı

Forumun en şanssız üyesi smooch1502'dir. 

Kendisi destek forumun 2. üyesi olmasına rağmen hiç bir yetki alamamış, hatta konuk üyelikten normal üyeliğe dahi geçememiştir. Forumda toplamda 21 dakika ve 27 saniye geçiren bu şahıs adminden sonraki forumun ilk üyesidir. Kendini geliştirip burada yetki almaya çalışşa şu andaki muhtemel bir admin olabilirdi. Ancak bunu yapmadı. 12 Ekim 2009 saat 22:12'den sonra foruma bir daha ayak basmadı. Şu anda 0 arkadaşı ve 0 profil yorumu bulunan şahısın şu sıralar Bodrum'daki evinde inzivaya çekildiği gelen rivayetler arasındadır. Kendisini gördüğünü iddia eden bir görgü tanığı "Çok üzgün görünüyordu. Ben o sitenin bu kadar tutulacağını bilemedim. Keşke üyeliğimi aktif tutsaydım diyordu" şeklinde kendine olan kızgınlığını dile getirdiğini iddia etti. Bu şanssız üyeye reel hayatında başarılar diliyoruz.

Forum'un EN Gizemlisi

Forum'un en gizemli üyesi Marlboro™'dir.

Kendisi oldukça gizemli bir üyedir. 23.02.2012 ile 02.05.2013 tarihleri arasında forumda yaşamış, bir çok konu açmıştır. Profil resminden de anlaşılacağı gibi gizemli olmasının sebebi illüminati üyesi olabilme şüphesidir.Kendisini A.Y.T Takım Lideri  olarak tanıtan bu şahıs GTA san adreas ile ilgili ve 21 Aralık geri sayım konusuyla tanınıyor. İlginç bir şekilde 3 cevap almasına rağmen çok sayıda (binlerce) görüntülenmesi bulunan bu konunun örgüt içerisindeki bir haberleşme türü olabileceği söyleniyor. Örgüt üyelerinin buradan şifreli mesajlar yazarak haberleştiği gelen bilgiler arasında. Şu sıralar foruma uğramayan bu üyenin 0 arkadaşı 0 yorumu ve toplamda 4 Gün, 19 Saat, 40 Dakika, 43 Saniye online süresi var. Kendisinden biraz tırstığımızdan dolayı daha fazla uzatmamaya karar veriyoruz. Saygılarımızı sunarız...

NOT: Yukarıdakiler tamamen hayal ürünüdür.

NOT2 : Yukarıdakiler gerçekten hayal ürünüdür. ( Sonra başımıza bi iş gelmesin :D )

DEVAMI GELECEKTİR.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sadece bunu atsam yeter diye düşünüyorum şu an

d2jy8tlc.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel bir yazı ve eğlenceli :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 23:24)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sadece bunu atsam yeter diye düşünüyorum şu an

d2jy8tlc.jpg

Güldürdün :)

(14-09-2015 Saat: 23:24)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir yazı ve eğlenceli :)

Yorum için teşekkürler
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık iyi bir konu olcağına eminim.Kolay gelsin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çılgın fatih abi desteği coşturuyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@L34DRi : Herkez abi dediğine göre bizde diyelim Fatih abi. Şimdi bu üye bence destek.10tl.net admin nickli kullanıcı tarafından açılmıştır :D O Şans bizde olsaydı biz dururmuyduk. Ama yetki için burda durmuyoruz :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 23:20)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ...
...
...

Forum'un EN Gizemlisi

Forum'un en gizemli üyesi Marlboro™'dir.

Kendisi oldukça gizemli bir üyedir. 23.02.2012 ile 02.05.2013 tarihleri arasında forumda yaş(** ! Küfür Etmek Yasaktır - Oto Filtre ! **)ş, bir çok konu açmıştır. Profil resminden de anlaşılacağı gibi gizemli olmasının sebebi illüminati üyesi olabilme şüphesidir.Kendisini A.Y.T Takım Lideri  olarak tanıtan bu şahıs GTA san adreas ile ilgili ve 21 Aralık geri sayım konusuyla tanınıyor. İlginç bir şekilde 3 cevap almasına rağmen çok sayıda (binlerce) görüntülenmesi bulunan bu konunun örgüt içerisindeki bir haberleşme türü olabileceği söyleniyor. Örgüt üyelerinin buradan şifreli mesajlar yazarak haberleştiği gelen bilgiler arasında. Şu sıralar foruma uğramayan bu üyenin 0 arkadaşı 0 yorumu ve toplamda 4 Gün, 19 Saat, 40 Dakika, 43 Saniye online süresi var. Kendisinden biraz tırstığımızdan dolayı daha fazla uzatmamaya karar veriyoruz. Saygılarımızı sunarız...

NOT: Yukarıdakiler tamamen hayal ürünüdür.
NOT2 : Yukarıdakiler gerçekten hayal ürünüdür. ( Sonra başımıza bi iş gelmesin :D )

DEVAMI GELECEKTİR.

Güncellenmiştir.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel İş Cıkarmıssın Fatih. bir an gerçek sandım :) Not'lara bakmadan önce :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 23:09)traqul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel İş Cıkarmıssın Fatih. bir an gerçek sandım :) Not'lara bakmadan önce :)

Teşekkür ederim. Notlara dikkat etmek lazım. Başımıza bi iş gelebilir :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 23:12)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-09-2015 Saat: 23:09)traqul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel İş Cıkarmıssın Fatih. bir an gerçek sandım :) Not'lara bakmadan önce :)

bu arada forumun 2. üyesi @Efsan€ Sanırım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 23:15)traqul Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

O 5. üyesi :D
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 23:16)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

konuyu fazla baltalamadan :)

http://destek.10tl.net/memberlist.php?sort=regdate&order=descending&perpage=20&page=466
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 23:17)traqul Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-09-2015 Saat: 23:16)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

konuyu fazla baltalamadan :)

http://destek.10tl.net/memberlist.php?sort=regdate&order=descending&perpage=20&page=466

UID'e bakmalısın :D Efsane'nin uid'i 5, smooch1502'nin uid'i 2 :D
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Marlboro™ den korkmaya başladım herhalde..
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping