Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Android oyunum için grafik istek hkk.
Photo 
Merhaba Arkadaşlar,

Yeni bir proje ile android oyun geliştirmeye devam ediyorum. Futbolcu Tahmin Et? Adlı projem için 2 adet resme ihtiyaç duyuyorum. Sizlerden rica etsem yapabilir misiniz?

Resim1: Aşağıdaki resmi 512x512 boyutlarına alıp köşelerini oval yaparsanız sevinirim.
Dediğim gibi 512x512 olacak 4 köşeside oval olacak.

aDg3rO.png

Resim2: Aşağıdaki resmi 1024x500 oranlarında bir resim yapıp Neymar'ın yanına "Futbolcu Tahmin Et?" yazar mısınız?

B_zvFPUUIAAk0xX.jpg:large

NOT: Konu TaaRRuz adminden onaylıdır.

@Novruz

@Corleone

@Batuhann
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2015 Saat: 17:57)desTur61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Arkadaşlar,

Yeni bir proje ile android oyun geliştirmeye devam ediyorum. Futbolcu Tahmin Et? Adlı projem için 2 adet resme ihtiyaç duyuyorum. Sizlerden rica etsem yapabilir misiniz?

Resim1: Aşağıdaki resmi 512x512 boyutlarına alıp köşelerini oval yaparsanız sevinirim.
Dediğim gibi 512x512 olacak 4 köşeside oval olacak.

aDg3rO.png

Resim2: Aşağıdaki resmi 1024x500 oranlarında bir resim yapıp Neymar'ın yanına "Futbolcu Tahmin Et?" yazar mısınız?

B_zvFPUUIAAk0xX.jpg:large

NOT: Konu TaaRRuz adminden onaylıdır.

@Novruz

@Corleone

@Batuhann

@Tugrul

Günceldir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pc ye format attırdım photoshop'u daha indirmedim olsaydı photoshop yapardım. k.b
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2015 Saat: 18:37)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pc ye format attırdım photoshop'u daha indirmedim olsaydı photoshop yapardım. k.b

Tamam teşekkür ederim yinede.

///////////////

1. resim halledildi. Yapabilecek olan varsa 2. resimi yaparsa sevinirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2. resim'de jpg.large olarak paylaştığın için photoshopa atılamıyordu bende hazır bulunan vector çalışmasını ekleyerek yaptım :)
- http://i.hizliresim.com/4k90qp.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2015 Saat: 18:59)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2. resim'de jpg.large olarak paylaştığın için photoshopa atılamıyordu bende hazır bulunan vector çalışmasını ekleyerek yaptım :)
- http://i.hizliresim.com/4k90qp.png

Hocam çok güzel olmuş. Çok teşekkür ederim. Çok sağolun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil,İyi kullanmalar dileği ile iyi günler dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping