https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eski Hava Kalmamış
Merhaba arkadaşlar bugun artık destekte sıkıldım böyle dövüş konuları azarlama yok bu yok şu .
Biraz sohbet edelim Ben yaklaşık 2-3 senedir forumda çok aktif değilim. Geldiğim zamanlarda kırmızı bi tema vardı solda avatarın felan var .Forumların sürümü 1.6.10 du sanırım.İlk geldiğimde bura çok eğlenceli bir forumdu . Kimse Dövüşmez Ekip Harika . Üyeler Kardeş gibi geçiniyor ve bu tarz şeyler . Şimdi son 2-3 ay içerisinde çok büyük kayıplar olmuş . Power desek Hatake desek . Benim eski tanıdığım 3 admin ve Edward.
Yurisa vardı bide İyi işler yapardı. Ne bileyim şimdiki gibi değildi ortalık sakin felan.
Emalsizide Tanıyorum bide AsiPatron , Novruz . Time Travaler Bide Kyoya ydı sanırım

Hiç eski hava yok yeni üyeler gelip yardım istemiyor . Sürekli Bir kavga avr . Ne olur kardeşlerim etmeyin böyle adam akıllı geçinin şu mübarek günlerde ayıptır. Biri diyorki Ben gelmicem . Biri diyor beni banlayın . Biri diyor çöp siteye girmeyeceğim . Bunlar boş laflar insan bu foruma emek verdiyse elinde sonunda bu foruma girer. Yapmayacağınız şeyler ile gelmeyin.En fazla 1 ay ziyaret edemezsiniz. Oruç Oruç birbirinize böyle davranmanız bence ayıp hepiniz kardeşsiniz . Tamam günlük 10 kişi banlanıyor ama belliki bir suçları vardır.
Bak Power büyük ayıp yapmış gidip Kayıtları Kullanıcıya vermiş . Bu tür olaylar olur ama dost bildiklerimiz böyle savrulup atılırsa bu davranışların sergilenmesi normal bence kendinize gelin aranızda kötü ilişkiler Kurmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haklısınız hocam d10 dağıldı bitti gibi birşey aktif kullanıcısı sayısı çok azaldı sen ben 2 kişi daha desek 5 kişide yetklili :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siz Endiselenmeyin Calismalariniza Devam Edin  Niceler Geldi Gecti Hep Böyle Olur Destek Yazin Yapraklar Kurur Ama Ilk Baharda Yenileri Yeserir Bu Lafimi Unutmayin Ilerde Görürsünüz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mesela eskiden sürekli tema çıkardı rank setleri felan şimdi herkes yetki peşinde bilmiyolar ki yetkinin ranktan başka birşey olmadığını
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
inşallah dediğiniz gibi olur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Sezar38 Güzel yazmışsın bende birşeyler ekleyeyim. Sitede adalet yok deniliyor genelde ama adaleti bozan sizlersiniz. Bakın bu lafım tüm üyelere, ard ard mesaj atılmaz diyoruz, dememize gerek yok bunu herkes bilir. atılıyor uyarı yiyor adam ve daha sonra atarlanıyor. Yöneticiye hakaret yada kışkırtmak için yazıyor adam, uyarı alıyor; sonrada vay efendim sen kimsinde bana uyarı veriyorsun. Adam imzasına küçük düşürücü hakaretler ekliyor, düzenlemesini istiyoruz; yahu sen kimsinde benim imzama karışıyorsun cevabı geliyor. Post kasma diyoruz, adam her bir cümlesi için ayrı mesaj atıyor ve ard ard uyarıldığı için ban yiyor, daha sonra isyan konusu açıyor. Adam konu şablonuna uymuyor, yönetici uyarıyor; adam o konuyu bırakıp aynı bölüme yeni bir konu açıyor peki ne yapmalı şimdi? #Power (Mert) Ban yedi evet sizce ben bu konuda mutlumu hissediyorum? En baştan tüm yöneticilerin bunu bilmesi gerekir çünkü yönetici kurallarında bahsedilmekte, yönetimde olan yönetimde kalır. Eğer yönetimdeki birşeyi üyelerle paylaştıysa mert, cezası kesiliyor suç yönetimde mi yine? Demek istediğim hep boş boş konuşuyorsunuz, boş boş konular açıyorsunuz. Farkedilmek mi istiyorsanız amacınız bumudur yani? Eğer adalet istiyorsanız, önce kendinizden başlayın.

Biri söylemiş hatırlamıyorum, gitmek mi istiyorsunuz peki gidin. 7 yaşında çocuklar gibi ortalığı karıştırmak yerine, beni de banlayın yeter ya demek yerine, emek sarfettiğiniz yıllarınızı harcadığınız, bu vesileyle güzel dostluklar kurduğunuz bu siteye gerektiği gibi ADAM gibi vedanızı yapın ve öyle gidin. Kimse kimseyi zorla tutmuyor, ben en çok Kaan'ın ve Mete'nin gitmesine üzülüyorum ama yinede herşey olacağına varır. İrtibatımı kopardım mı pekala hayır tabikide halen daha konuşuyorum kendileriyle ve buda yine 10tr sayesinde çünkü burada tanıdım onları. Sizde lütfen yetki yada her ne saçma sebeple olursa olsun 10tr de kalıcı zararlar bırakarak gitmeyin, burası sizin benide banlayın diye yazdığınız sebeplerinizden daha değerli.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mayıs 2015'te üye olmuşsunuz? siz hangi hesabın multisisiniz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlaveten:

Bu sistemi lekeleyen yönetim değil, 10TR.NET bitmiş diyenlerdir. Gidene sözüm yok. Hiç kimseyi zorla tutmuyoruz burada ama sessiz sedasız gitsinler. Adam konusunda sistem çöp diyor ya. Yaptıkları şeyin yanlış olduğunu bile bile hala yüzsüzlük yapıyorlar.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah eski konulara bakıyorum çok güzel modifikasyon paylaşılıyordu hela #Captain in modifikasyonları vs ne güzelmiş temalar vs paylaşılıyormuş şimdi sadece sohbet ve yardım yeri oldu benden sonra gelen aktif üye göremedim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-07-2015 Saat: 12:34)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mayıs 2015'te üye olmuşsunuz? siz hangi hesabın multisisiniz?

xlDanTe @Edward
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/member.php?action=profile&uid=8842
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sanırım reklam yüzünden banlanmıştı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumda sanki bi gruplaşma oluşmuş ve rütbe alan egolanıyor gibi hissettim. Umarım düzelir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-07-2015 Saat: 13:54)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumda sanki bi gruplaşma oluşmuş ve rütbe alan egolanıyor gibi hissettim. Umarım düzelir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam önceden herkesin yaşı en kücük 14 şimdi 11 olnda var bundnda kaynaklaniyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-07-2015 Saat: 13:54)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumda sanki bi gruplaşma oluşmuş ve rütbe alan egolanıyor gibi hissettim. Umarım düzelir.

Tam üstüne basmışsın
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@bilsoft @admin @AvanT2 post kasıyor ilgilenirseniz sevinirim.
@!!Yeah!!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bizmi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bırakın şu muhalemeleri , d10 batıyorsa sizin yardım konularınızdan batıyor 1 konuyu 40 defa açıyorsunuz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek sitesi bu yardım alınmayacakta napılacak ? adı üstünde bak Destek
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform