https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Youtube Kanal İsmi Önerisi
Youtube üzerinde bir kanal açmıştım hatırlarsanız listiçerik di adı. Fakat kanalın ilk açılmasındaki videolar, ve yeni videolar arasında sıkıntı var. Daha doğrusu fark var. Liste üzerinden genel kültüre dayalı bir kanaldan çok şahsi bir kanala dönüştü. İsim olarak değişime gitmek istiyorum.

Fakat gmail hesabı sorunu var, Hesabı kapatsam videolara yazık. İki ismi de kullanabilmem için fikriniz varsa o da kabulum. Yeni isim önerirseniz gmail hesabını hiç ortaya koymam o da olur. Fakat isim lazım.

PatKüt Channel diye bir kanal düşündük. Daha içten, Ve daha şahsi olmasını istiyorum ismin. Yani YAPYAP Oyun Delisi gibi kanallar, Oguzsasi MuratAbiGF nasıl tek kişi ile ilerletebileceğiniz kanallar ise, öyle bir isme ihtiyacım var. Komedyen kanalını da bilen bilir. Adam oyun videosu çekiyor isim altında.

Bana gereken de, Oyun videosu da çekerim, program da tanıtırım, ders de veririm, "Banane banane" diye şarkı söyleyen çocuğu da paylaşırım. İzleyen muhabbetim için izlesin, konseptin için izlesin temalı bir şey. Her türlü konuda öneri bekliyorum bu arada.

Not: İsim değişme sebebi List İçerik olarak evet güzel bir mevkiye cidden yaklaştım Sosyal Medya üzerinden takipçi yakaladım fakat yakın zamanda site sponsorluğu diye bir şey başlatacağım. Gerek karşılıklı reklam, Gerek forumunuzda videolarımın paylaşımı, gerek işte özel bir bölüm açıp orada hakkımızda olan şeylerin bulunması vesaire. Karşılığın da bende reklam alıyorum, eğer bana uygunsa videosunu çekmemi istediğiniz şeyleri vereceksiniz.

Yani genel, Toplamda bir isim lazım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rayraystudio
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-07-2015 Saat: 16:34)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Rayraystudio

Yapmayın şöyle şeyler. Rayray93 sırf özgün nick bulamadığıman böyle markalaştı. Samimi olsun biraz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"Yok artık" diye bir kanal oluşturabilirsin :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"PatKüt" Sen Demişinde Baktım Hiç Türk Kanalı Bulamadım Bunu Açıp Abonesini Çoğaltıp YAPYAP Kanalı Gibi Videolar Çekebilirsin. Fakat Sadece Bir Amaç Belirle Oda Ne Yapmak Üzere Olduğu Olsun Onu Seçtikten Sonra Konun " 1 Eşya Nasıl Mı Yapılır " Farklı Farklı Eşyaların Nasıl Yapıldığını HD Video İle Anlatırsan Abone Kazanırsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-07-2015 Saat: 16:39)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: "PatKüt" Sen Demişinde Baktım Hiç Türk Kanalı Bulamadım Bunu Açıp Abonesini Çoğaltıp YAPYAP Kanalı Gibi Videolar Çekebilirsin. Fakat Sadece Bir Amaç Belirle Oda Ne Yapmak Üzere Olduğu Olsun Onu Seçtikten Sonra Konun " 1 Eşya Nasıl Mı Yapılır " Farklı Farklı Eşyaların Nasıl Yapıldığını HD Video İle Anlatırsan Abone Kazanırsın.

Kamera falan alacaksın ona, O işleri büyütemem o şekil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eskiden şöyle bir başlık açardın 50 yorum alırdı. Bu kadar mı öldünüz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
YarYar39
Slogan da :
"Abi yar yar"
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-07-2015 Saat: 20:44)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: YarYar39
Slogan da :
"Abi yar yar"

"yar ben seni vay vay"

PatKüt olacakmış gibi. O da acayip duruyor isim bulamadık ya lan :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: