https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Masaüstü Bilgisayar Önerileriniz
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar... Uzun zamandır bilgisayarım bozulup duruyor. Artık yeni bir bilgisayar almaya karar verdim. Oyun oynaya bileceğim ve forumlarda dolaşabileceğim bir bilgisayar lazım. Sizden bütçeme uygun en iyi bilgisayarı önermenizi istiyorum.

Bütçem: 1000 TL
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
toplama.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1500 bütçeniz olsa çok güzel toplama bilgisayar toplanır 1000tlye zor :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1000 tlye güzel bir masaüstü alamazsın fakat araştırırsan güzel bir laptop alabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Masaüstü diyor hocam ama 1000tllik leptopta iyi olmaz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Laptop kullanamıyorum. Çok özellikli olmasın sağlam olsun yeter. Mesela şuanki bilgisayarım on yıldır duruyor. Lakin şu son bir aydır her gün bozuluyor :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence bütçenizi arttırabilirseniz . 4Gb ram 1gb ekran kartı 128 bit (veya 2gb ekran kartı 128bit bütçenize göre ) i5 işlemçi veya i5 benzer uygun fiyata işlemçi ana kartta 2 veya daha fazla ram slotu olsun ilerleyen zamanlarda ek ram takarsınız çalışırsınız bi 4 daha takarsanız 8 olur :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Buyur 4GB ram falan var harddisk sanırsam 500 gb http://www.hizlial.com/hp-pro3500-g9e60es-intel-pentium-g2030-30ghz-4gb-500gb-freedos-masaustu-bilgisayar/10467511
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@kamil55 Bu kadar parayla bilgisayar toplanır mı? Genede araştırmaya devam edeyim. Kendime uygun bilgisayar bulamazsam dediğini yaparım.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Toplama her zaman iyidir :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@!!Yeah!! hocanın önerdiği bilgisayarı alıcaksan dikkat et işletim sistemi FreeDos windows yapman gerekicek ama yapmak kolay internetten araştırabilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1000 tl'ye ofis pc ler oluyor yani oyun oynatamayın birşey toplayabilirsin , en ucuz ekran kartı 300 desek 200 - 100 lükler var onlar gta sa'yı zor acıyor. en ucuz anakart 150 - 200 arası işlemci 360 tl lerde sen 1500 le anca toplarsın güc kaynagı monitor falan

- önerdigi bilgisayar'dan bişey olmaz ekran kartı tümleşik + pentium hic olmaz yani onla web de anca dolaşabilirsin photoshop dahi acmaz benden demesi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:D benim arkadaşım 1000 bilgisayar topladı watch dogs,assin cred serisi,gta serisi hepsini kaldırıyor :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-07-2015 Saat: 15:40)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: :D benim arkadaşım 1000 bilgisayar topladı watch dogs,assin cred serisi,gta serisi hepsini kaldırıyor :)

Önceden olan parcaları vardır yoksa imkansız tarzı birşey :D kaliteli toplicaksan mesela şöyle yapabilir arkadasınız eskiden pc si vardır onu upgrade etmiştir böyle anca olabilir bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tecnopat ı takip et :) onlar güzel bilgisayar topluyorlar uygun fiyata
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tecnopat diye bir isim duymuştum sanki bir yerden. Önerileriniz için teşekkürler. Hala önerilere açığım.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli hocam technopat 1000tlye bilgisayar toplamak gibi araştırsanız veya reklam yapmak için söylemiyorum şimdi kini technopat ın forumu varda orda da konu aç orda bilgili kişiler var bilgisayarrla ilgili
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping