Merhabalar webfast kapandıktan sonra artık yapacak 1 şey kaldı aklımdaki projeyi hayata geçirmek. Önceden bunu denemiştim oyunmybbdestek olarak bir forum kurduk 10tr.net'de ancak tutmadı. Bu sefer daha farklı bir forum açmayı planlıyorum aklımda şöyle bir forum var hile paylaşımları , torrent oyun,dizi,film paylaşımları , oyun destek , oyun haber , donanım destek kısacası genel forum gibi bir forum olacak. Varmı benimle gelen?
Gelecek olucaksa herkese görev dağılımı yapılacak görevler şöyle ;
1 Admin alınacak Görevi ;
Kategorileri Açmak , Forum Ayarları , Yetki Düzenlemesi
2 Genel Şef Alınacak Görevi ;
Forumla ilgilenmek oyun haber,destek,donanım gibi işlerle uğraşacak hep destek verecek.
3 Bölüm Şefi Alınacak Görevi ;
Seçtiği bölümlerde görevini bırakmadan hep aktif olup konu paylaşmak.
4 Donanım Destek Ekibi Alınacak Görevi ;
Donanım haber,destek konuları & konulara yardım etmek donanım hakkındaki herşey vb.
1 Grafiker Alınacak (Corleone & Novruz & TheBoss) Herhangi birisi hangisi gelirse artık forumumuza. Görevi ;
Foruma 1 logo yapmak 1 banner ve grafik işleriyle uğraşıp grafik destek olarak herkese destek olacak.
2 Coder Alınacak Görevi ;
Kod paylaşımları , Dersler , Destek
Şimdilik bu kadar forumun güncellemelerini buradan takip edebilirsiniz. Forum açılınca ayarlar yapılınca sizlere url'yi vereceğim iyi günler.
Tüm alımlar forum açılınca yapılacaktır şimdilik ayarları ve kategorileri yetkileri burak ile yapacağız.
Gelecek olucaksa herkese görev dağılımı yapılacak görevler şöyle ;
1 Admin alınacak Görevi ;
Kategorileri Açmak , Forum Ayarları , Yetki Düzenlemesi
2 Genel Şef Alınacak Görevi ;
Forumla ilgilenmek oyun haber,destek,donanım gibi işlerle uğraşacak hep destek verecek.
3 Bölüm Şefi Alınacak Görevi ;
Seçtiği bölümlerde görevini bırakmadan hep aktif olup konu paylaşmak.
4 Donanım Destek Ekibi Alınacak Görevi ;
Donanım haber,destek konuları & konulara yardım etmek donanım hakkındaki herşey vb.
1 Grafiker Alınacak (Corleone & Novruz & TheBoss) Herhangi birisi hangisi gelirse artık forumumuza. Görevi ;
Foruma 1 logo yapmak 1 banner ve grafik işleriyle uğraşıp grafik destek olarak herkese destek olacak.
2 Coder Alınacak Görevi ;
Kod paylaşımları , Dersler , Destek
Şimdilik bu kadar forumun güncellemelerini buradan takip edebilirsiniz. Forum açılınca ayarlar yapılınca sizlere url'yi vereceğim iyi günler.
Tüm alımlar forum açılınca yapılacaktır şimdilik ayarları ve kategorileri yetkileri burak ile yapacağız.