Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kiwi Nedir?
facebook-ta-istek-uzerine-istek-gonderen...05x290.jpg

Son zamanlarda herkesin büyük bir ilgi gösterdiği veya merektan bile olsa araştırdığı Facebook'un yeni uygulaması Kiwi hem konuşturuyor hemde konuşuyor. Soru sorma uygulaması olarak adlandırılan bu uygulama ile istediğiniz kişilerle soru sorarak yanıt alabilme imkanınıız bulunmaktadır. Bu soru sorma uygulama ile ister uygulama kullanıcıları olsun isterse ananim olarak kimlik bilgileri olmadan olsun soru sorma fırsatı sunmaktadır. Facebook üzerinden yapılan bu uygulama ile kim olduğunuzu ortaya çıkarmadan istediğiniz kişilere istediğiniz soruları sorabilirsiniz. 
Kiwi nedir? Ne işe yarar? Kiwi ile arkadaşlarınıza ilginç sorular sorabilir ve düşündüklerini hızlıca öğrenebileceğiniz bir sohbet uygulamasıdır.  
Kiwi nasıl kullanılır? Uygulamaya facebook ile giriş yaptığınızda tüm arkadaşlarınıza profiliniz üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Sormak istediğiniz soruyu dilerseniz tüm arkadaşlarınıza, sadece seçtiğiniz arkadaşlarınıza ya da lokasyon olarak yakınlarınızda olan kişilere sorabiliyorsunuz. Yine soruyu dilerseniz kimliğiniz açık bir şekilde ya da anonim olarak, gizlice sorabiliyorsunuz.   
Kiwi ücretli midir? Nasıl yüklenir? Kiwi ücretsiz olarak Play Store üzerinden indirilebilir. Fobito.com üzerinden Kiwi sosyal ağ sohbet uygulamasını indirmek için sağ üst köşedeki "YÜKLE" butonunu kullanabiliriniz.   
Kiwi'ye nasıl üye olunur? Kiwi'ye giriş ekranından FACEBOOK'la kaydol diyerek ya da EPOSTAYLA kaydol diyerek üye olabilirsiniz. Facebook ile giriş yaptığınız takdirde Kiwi otomatik olarak tüm arkadaşlarınıza bildirim gönderecektir.

Kiwi Türkiye Twitter Sayfası
Kod:
https://twitter.com/kiwitrr
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ayrıca kiwi'ye
Kod:
kiwi.qa
sitesinden de giriş yaparak kullanabilir yada üye olabilirsiniz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim bildiğim kiwi mp3 yükleme sitesiydi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-07-2015 Saat: 13:47)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim bildiğim kiwi mp3 yükleme sitesiydi.

benim bildiğim de wild ones'te güç vermek için kullanılan ve kemikle satılan meyve idi.. kiwi hilesi vardı hatta..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim bildiğim kivi meyve :D
Millet yollayıp duruyodu. Merak etmedim değil. 
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping