Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumum kapanmış
Ben ertan asipatron bunu multi saymasın. Bunu bazı konularda yardım istemek için kullanacağım ertank açıldıgında banlarsınız. Neyse webfast.10tr.net adlı forumum kapanmış aktif olduğum halde. Bir sürü emek vardı forumda geri alınmasını istiyorum. webfast'ı bilen bilir.

@admin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bunu bazı konularda yardım istemek için kullanacağım? Ne tarz bi saçmalık bu. Admin'e mesaj at ve forumdan çıkış yap. 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2015 Saat: 19:28)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bunu bazı konularda yardım istemek için kullanacağım? Ne tarz bi saçmalık bu. Admin'e mesaj at ve forumdan çıkış yap. 

ertank açıldığında banlarsın
adminde aktif değil. İşimi bitireyim banlarsın sabırlı ol
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
açıldığında mı banlarım? Forumdan uzaklaştırma mantığını gerçekten biliyor musun? Asıl hesabının cezasını uzatmadan admine mesaj at ve çıkış yap zorluk çıkartma.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2015 Saat: 19:33)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: açıldığında mı banlarım? Forumdan uzaklaştırma mantığını gerçekten biliyor musun? Asıl hesabının cezasını uzatmadan admine mesaj at ve çıkış yap zorluk çıkartma.

Sen özgürlüğün ne demek olduğunu unutmuşsun asi şurada 2 destek almama bile izin vermiyorsun nasıl bi vicdan bu?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ah be ne çektik
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sakin olun lütfen. Ertan bak Kaan abinin üzerine gitme. Bak adam kendisi belirtmiş zaten biraz çabuk sinirleniyorum diye. Sen bu yorumları sinirlendiğini kabul etmediği zaman yap. Bak adam açık açıkta konu açtı. Ramazanda kavga yada benzeri bir şey olursa hiç acımam banlarım dedi. Kaan abi benim sana tavsiyemde bence ramazan ayı boyunca olaylara müdahale etme. Kavgalar falan çıkmasın. Boşver başka yetkili halletsin.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Sessiz bir şekilde admine mesaj atsın sonra forumdan çıksın. Fakat başka bir hesapla burada kalıcı olduğunu görürsem bütün hesaplarını süresiz yasaklarım. Ertan denilen şahıs hakkında bütün görüşlerim bunlar. Saygı göstermeyen saygı beklemeyecek. 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping