Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5FjBqFm.png?dateline=1423358688
Merhaba arkadaşlar,
Bazı arkadaşlarımız benim avatarımı görünce korkmuşlar. Bu avatarda korkulacak bişey yok. Maalesef ki dinimizde sünnet olan bir ibadeti (sakal uzatma) bize öyle korkunç göstermişler ki insanlar sakıllı insan görünce hortlak görmüş gibi korkar olmuşuz.
Ben de bu nedenle bu konuyu açtım. Bu sakallı zat'ın kim olduğunu anlatmak istedim.
Bu kişi bir şeyh ve şehid. Şeyh Ahmet Yasin

Kod:
https://tr.wikipedia.org/wiki/Ahmed_Yasin

Filistin davasına hayatını adamış bir mücahid. Allah'ın dini için savaşmış bir kahraman. Aynı zamanda bir ilim üstadıdır.
Ayrıntılı bilgiyi wiki den okuyabilirsiniz.
İyi Forumlar...
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@L34DRi Valla Korkulcak Gibide Degil :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam daha önceden bu adamı tanıyordum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hocam korkması yerine gurur duyulacak bir şey bence.Bu adamı önceden duymuştum fakat tam olarak araştırmamıştım.Burda tekrar gördüm.ALLAH Sizden Razı olsun bana bu Yüce İnsanı araştırma şansını tekrar verdiğiniz için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-06-2015 Saat: 14:03)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hocam korkması yerine gurur duyulacak bir şey bence.Bu adamı önceden duymuştum fakat tam olarak araştırmamıştım.Burda tekrar gördüm.ALLAH Sizden Razı olsun bana bu Yüce İnsanı araştırma şansını tekrar verdiğiniz için.

Allah sizden de razı olsun.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fatih abi artık avatarını gördükçe gurur duyuyorum.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2015 Saat: 12:11)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fatih abi artık avatarını gördükçe gurur duyuyorum.

Teşekkür ederim :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping