https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
survivor hakan
kendini yanlız gosteriyor dogukan uzerinden prim yapmaya çalisiyor bnce çunku bu bir yarisma ve dogukan istedigi kisiyi yazabilir hakan sinsi merve ve dogukanla odul oyununda gormedinizmi oyunlarda baska adada baska odullerde baska
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Turahilmi <3
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Turabiyi tutuyorum bu günlerde uslandı çünkü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hiçbirini tutmuyorum oradaki hırs, mücadele sadece para için onun dışında bir amaç yok. Ben adamların para kazanmak için orada kalmalarını izleyemem. Haberiniz yok herhalde? Şöyle biliyorum: bunlar survivor'a gelirse para yatırılıyor. Hatta hesaplarına aylık para yatırılıyor diye biliyorum. Oradaki amaç şampiyonluk değil, para.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlk Önce Lütfen Hakan'ın Bir Önceki Survivor Dönemini İzlemediyseniz Adama Yok Kurnaz,  Tilki , Hesap Kitapçı Falan Demeyin . Geçen Survivor'da Çok İyi Kalpliliğinden Elenmiştir. Bilerek İnsanların Üstüne Gidiyor Ki Bence İyi Yapıyor. Hakan'ın Doğukana Kızma Sebebi Doğukan'ın Şampiyon Olma Hırsıyla 120 Gündür Aynı Kararları Veren Bir Şeylerini Paylaştığı Arkadaşını Satmasıdır. Hakan'a Hesap Kitap Yapıyor Diyorsunuzda Bir Şey Soracağım Size . Orada Hangi Yarışmacı Hesap Kitap Yapmıyor ? Biri Desin Şu Adam Hiç Yapmıyor Tamam Diyeceğim. Ama Ben Yinede Sayacağım.
Merve : Anıl'la Kıbrısa Gitmek İstiyor . Serenayı Elemek İstiyor, Hakanı Elemek İstiyor . Bu Hesap Kitap Değil Mi?
Turabi: Gönüller Takımın Hepsinin Kıbrısa Gitmesini İstiyor Bir Yandan da Hasan'ın Arkasından Konuşuyor. Bu Hesap Kitap Değil Mi?
Hilmicem: Turabi'nin Aynısı...
Begüm:  Tüm Gönüllüler Takımının Gitmesini İstiyor Ve Hasan İle Tüm Gün Hakan Hakkında Konuşuyorlar. Bu Hesap Kitap Değil Mi ?
Hasan: Begümün Aynısı.
Doğukan :  Zaten Arkadaşını Satarak Hesap Kitap Yaptığını Görüyoruz.
Peki Hakan Bunlardan Ne Farklı Bir Şey Yapıyor da Hesap Kitapçı Oluyor?
Ayrıca Prim Demişsin Zaten Oylar Atıldı Daha Neyin Primini Yapsın ?
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-06-2015 Saat: 11:16)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk Önce Lütfen Hakan'ın Bir Önceki Survivor Dönemini İzlemediyseniz Adama Yok Kurnaz,  Tilki , Hesap Kitapçı Falan Demeyin . Geçen Survivor'da Çok İyi Kalpliliğinden Elenmiştir. Bilerek İnsanların Üstüne Gidiyor Ki Bence İyi Yapıyor. Hakan'ın Doğukana Kızma Sebebi Doğukan'ın Şampiyon Olma Hırsıyla 120 Gündür Aynı Kararları Veren Bir Şeylerini Paylaştığı Arkadaşını Satmasıdır. Hakan'a Hesap Kitap Yapıyor Diyorsunuzda Bir Şey Soracağım Size . Orada Hangi Yarışmacı Hesap Kitap Yapmıyor ? Biri Desin Şu Adam Hiç Yapmıyor Tamam Diyeceğim. Ama Ben Yinede Sayacağım.
Merve : Anıl'la Kıbrısa Gitmek İstiyor . Serenayı Elemek İstiyor, Hakanı Elemek İstiyor . Bu Hesap Kitap Değil Mi?
Turabi: Gönüller Takımın Hepsinin Kıbrısa Gitmesini İstiyor Bir Yandan da Hasan'ın Arkasından Konuşuyor. Bu Hesap Kitap Değil Mi?
Hilmicem: Turabi'nin Aynısı...
Begüm:  Tüm Gönüllüler Takımının Gitmesini İstiyor Ve Hasan İle Tüm Gün Hakan Hakkında Konuşuyorlar. Bu Hesap Kitap Değil Mi ?
Hasan: Begümün Aynısı.
Doğukan :  Zaten Arkadaşını Satarak Hesap Kitap Yaptığını Görüyoruz.
Peki Hakan Bunlardan Ne Farklı Bir Şey Yapıyor da Hesap Kitapçı Oluyor?
Ayrıca Prim Demişsin Zaten Oylar Atıldı Daha Neyin Primini Yapsın ?

Sonuna kadar katılıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping