Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fitness'a başlayacağim.
Star 
Merhaba arkadaşlar. Fitness'a başlamak istiyorum. Bunun için sizden fitness tüm konu hakknda önerilerinizi bekliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Boyun Kaç Onu Söyle Vede Yaşını
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ne boyu spor boya bakmaz ben gittim Kilo Önemli kilon iyise cok zayif sa yaptığın spor boş gelir az kilolu olması lazım 70 kilo flan 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ByPower Eğer Fitness Gidicekse Amacı Ne 1 Zayıflamakmı Kas Mı Eğer Kassa Boy Çok Onemli Unsur Bu Yüzden Sordum 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2015 Saat: 13:23)WarTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Boyun Kaç Onu Söyle Vede Yaşını

Boyum: 1.66 Yaşim: 14
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2015 Saat: 13:26)ByPoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ne boyu spor boya bakmaz ben gittim Kilo Önemli kilon iyise cok zayif sa yaptığın spor boş gelir az kilolu olması lazım 70 kilo flan 

2 senedir kilo alamiyorum. Her gün 2 ekmek bitiriyorum ama :/ Kilom da 45 bu arada :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Henry
Tavsiyem Fazla Ağırlık Kaldırma Yaşında Daha Küçük Boyun Uzamaya Bilir Ama Yani Sen Bilirsin Boyum Böyle İyi Diyorsan Kaldır Ama Boyunun Uzamasını İstiyorsan Fazla Agırlık Üzerine Gitme
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başlama bile o boy ile daha da uzamazsın, küçücük kalırsın !
Sana bir abi tavsiyesi :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2015 Saat: 13:32)WarTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Henry
Tavsiyem Fazla Ağırlık Kaldırma Yaşında Daha Küçük Boyun Uzamaya Bilir Ama Yani Sen Bilirsin Boyum Böyle İyi Diyorsan Kaldır Ama Boyunun Uzamasını İstiyorsan Fazla Agırlık Üzerine Gitme

Bir yerde çaliştiğim için beni eziyorlar. Onlar da Lise 4 felan. Spor lisesine gidiyor birisi adana'da.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2015 Saat: 13:33)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başlama bile o boy ile daha da uzamazsın, küçücük kalırsın !
Sana bir abi tavsiyesi :)

Ne zaman başlayayim peki?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çalıştıgın Yerde Seni Eziyorlarsa Annen Baban Var Kardeşim Bu Utanılacak Birşey Değil Söyle Onlara Abin Varsa Söyle Abine :) Halleder O
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2015 Saat: 13:34)WarTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çalıştıgın Yerde Seni Eziyorlarsa Annen Baban Var Kardeşim Bu Utanılacak Birşey Değil Söyle Onlara Abin Varsa Söyle Abine :) Halleder O

O zaman da ana kuzusu oluruz ama neyse :) Patron beni seviyor zaten memleketimiz ayni da 1 abi var o beni allahtan yarim yamalak koruyor :) Abim yok maalesef. Elemanlarin bir tanesinin çevresi geniş 1 yamuk yaptiğimda .... :) Sürekli kafa atiyor ***** midir nedir anlamadim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping