Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DefaultBeta v3 [ %75 ]
Önerilerinizi Alayım 
DMmoZZ.png
2gqvAL.png
1. Resimde Turuncu İle İşaretlediğim Yeri Ayarlıyacam Oraya Takılmayın :D
Logo Gif Şeklinde Yaptım Denemek İçin Orayada Takılmayın :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hariak devam :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Paneli beğenmedim hocam ve logo arkaplanını geri kalanı iyi :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Paneli beğendim ancak şu adminkp,modkp,kullanıcıkp ve ismimizi gösteren yerin rengini temaya uygun yapsan iyi olur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Panel biraz Sade kalmış ama tema çok iyi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özellikle Soldan Açılan Panel Menü Herneyse O Güzel Olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınız İçin Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 21:17)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Paneli beğenmedim hocam ve logo arkaplanını geri kalanı iyi :)
Arkaplanı değiştirmek istemiyorum ama panel değiştirecem
(08-06-2015 Saat: 21:20)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Paneli beğendim ancak şu adminkp,modkp,kullanıcıkp ve ismimizi gösteren yerin  rengini temaya uygun yapsan iyi olur
thead ile aynı renk yaptım 
(08-06-2015 Saat: 21:39)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Panel biraz Sade kalmış ama tema çok iyi
Paneli Değiştirecem
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Iyi olmus.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel olmuş eline sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yasal uyarıyı margin-top ile aşağı al. Bu siyahlık hiç yakışmamış temaya. Bir tarafı flat, bir tarafı serbest stil. Orayı düz siyah renkte yaparsan hem tema daha kolay olur, hem de daha hoş gözükür.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-06-2015 Saat: 11:11)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yasal uyarıyı margin-top ile aşağı al. Bu siyahlık hiç yakışmamış temaya. Bir tarafı flat, bir tarafı serbest stil. Orayı düz siyah renkte yaparsan hem tema daha kolay olur, hem de daha hoş gözükür.

Normalde margin-bottom olması gerek ama bottom yukarı top aşağı alıyor tam tersi olacak aslında :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-06-2015 Saat: 11:11)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yasal uyarıyı margin-top ile aşağı al. Bu siyahlık hiç yakışmamış temaya. Bir tarafı flat, bir tarafı serbest stil. Orayı düz siyah renkte yaparsan hem tema daha kolay olur, hem de daha hoş gözükür.

(11-06-2015 Saat: 12:02)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Normalde margin-bottom olması gerek ama bottom yukarı top aşağı alıyor tam tersi olacak aslında :)

padding-top ile ayarladım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Özgün Forum - Güncel Paylaşım Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping