Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yetkiler ve bırakanlar hakkında.
Öncelikle yetkiler hakkında:
200 konum varken ve 2000 mesajım varken başvuru yapmıştım.Çok erken demişlerdi.Şimdi bakıyorum herşey değişmiş.
Teklifim şu; Baş yöneticiler ve min. 2. seviyeler hariç bütün yetkiler alınsın yeniden düzenleme yapılsın.

Şimdi bırakanlar hakkında:
Forumu bırakıyorum diye konu açan kimseye yorum yazmayın.Siz yorum yazdıkça onlara bir havalar geliyor tartışma başlatıyorlar.Bırakın kendi hallerine.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
haklısın kardesim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürünü verdim, uygun bir öneri olmuş.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Maalesef forum karışır o zaman. Üst yönetim kabul etmez gibi geliyor.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-06-2015 Saat: 14:45)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Maalesef forum karışır o zaman. Üst yönetim kabul etmez gibi geliyor.

Seni aldıran #Power olduğu için almışlardır hemen dua et. @DeathAngeL
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-06-2015 Saat: 14:45)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Maalesef forum karışır o zaman. Üst yönetim kabul etmez gibi geliyor.

Olur olur yetkisini hakeden bir kişi varsa yetkisini alır zaten
Builds mobile apps or something
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yetkisini hakeden var ama bu yeni alınmış 2014 2015 görevli olan arkadaşlar Haketmiyor görevliliği nedeni yardım flan etmıyor ve yapığı paylaşıma hakaret eden rapor eden çok admin sucu yok yaşına başına bakmadan yaptığı paylaşıma kanarak görevli yapıor Napalım Destek.10tr.net Böyle deildi iyi olsaydı aloneboss webboss burda olurdu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping