Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Başlık Konamayacak Kadar ..
(Bu konumdan dolayı banda alabilirim uyarıda.)

Forumu bırakıyorsanız bırakın gidin.***** ***** konular açıp tartışma çıkartmakda ne oluyor ?
Hele şu son hafta için söylüyorum.
Dün forumu bırakacak 2 tane gerizekalı vardı n'oldu onlara ? Halâ kavga çıkartıyorlar.
Şu gerizekalı beyninize sokun.Forum siz yoksanız gerilemez.Bırakan istediği gibi bıraksın 2-3 kişinin yokluğu bizi etikelemeyecektir. Şimdi isteyen istediği gibi istediği yere gitsin.***** ***** tartışma açanlarıda banlayın uyarı falan vermeden.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@TheFocused Haklısın kardeşim ama argo kullanmana falan gerek yoktu üslubunu bozma sen. Herkes forumdan ayrılıyorum diyor 2 gün sonra bakıyorsun sürekli aktif. Bu kavgaların önüne geçmek için böyle iyi uzun bir konu gerekiyor hatta böyle konuların açılmamasının kurallara eklenmesi gerekiyor. Ama üzgünüm bu şekilde sözler kullanma.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haklısın fakat ''***** , gerizekalı'' kelimeleri bize yakışmıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haklısın kardeşim yanındayım hiç hoşuma gitmiyor böyle davranışlar. Çıkacam diyorsun everski gün bi bakıyorsunki vazgeçtim. Bırakcaksan bırak arkadaşım konu açamana ne gerek var yakın arkadaşına de ben forumu bırakyorum tamamdır. neden konu açıyorsunki.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2 ***** dediğinin içinde bendemi varım ?

- Senin tarafındayım haklısın kardeşim o konularda o halde olduğumu kabul ediyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping