Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizlerden anlayışla karşılamanızı bekliyorum.
Konuyu kilitleme yetkim olsa kilitlerdim kimse mesaj yazmazdı ancak yok bu yüzden rica ediyorum lütfen konuya mesaj yazmayın sadece okuyun ve uygulayın.

Evet forumda adaletsizlikler olabilir(bazen katılıyorum bazen katılmıyorum), evet belki forum kötüye gitmekte. Tamam haklısınız adminler yetkili seçmekte hatada yapıyor olabilir(Bu konuda emin değilim çünkü foruma bakmaya vakitleri kalmıyor.) ama arkadaşlar sonuçta bir ekip lideri belirlenmiş değil mi? @#Power e sen bu ekibin liderisin denmiş. Yani @#Power o ekibe en bilgisiz adamı alsa da sorgulayamazsınız değil mi? Sonuçta kendi ekibi o ekip ile bir şeyler başarmak istiyor belki? Yani arkadaşlar uzun lafın kısası hiç gerek yok açılan konulara. Bir şikayetiniz varsa admine bildirirsiniz. Cevap verirlerse verirler.(Genellikle vermiyorlar ama genede siz bu yöntemi kullanacaksınız/kullanmalısınız kullanın :) ) Daha fazlada adamın üstüne gitmeyin. Sonuçta Lider olarak almadılar DeathAngel denen üyeyi. 1. Seviye daha zamanla gelişecektir eminim. Diyeceğim bu kadar tekrar ediyorum yorum atmayın lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ediyorum Metehan. Senin gibi birinden bu sözleri vermek açıkçası gurur verici dostum.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping