Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BU forumu .com a taşıma
arkadaşlar şuanki kullandıgım forumu konularıyla herşeyiyle nasıl .com a taşırım yasakmı ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin'e mesaj at ftpleri al bro veri tabanı yedeklerinide admin kpden alabilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Buyrun.

--

@Şükrü Can G. FTP ler alınamaz .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer farklı hostinge de geçecekseniz :

PHPMyAdmin'den kullandığın bütün MySql veritabanlarını dışarı aktar.Yeni hostingde de yine PHPMyAdmin kullanarak içeri aktar.Ardından FTP kullanarak dosyaları aktar.

Eğer hosting firması sabit sadece alan adı değişecekse :

Alan adını kaydettirdiğin firmadan alan adının nameserverlarını hostingi aldığın firmanınki olarak değiştireceksin.

Eğer verilerinizin silineceğini söyledilerse yukarıda anlatığım şekilde farklı hostinge geçecekmiş gibi yedek alıp tekrar kurabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok uzun işmiş yaw neyse adminle bi görüşürüm onay verirse alırız vermesse yapcak bişey yok saolun ):
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Altı Üstü Yedek Alacaksınız Diğer Foruma Yüklüyeceksiniz Ne Var Bunda :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2015 Saat: 18:26)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Altı Üstü Yedek Alacaksınız Diğer Foruma Yüklüyeceksiniz Ne Var Bunda :) 

pirate neyse bu 2 oldu .konularıma yorum atmassan iyi olur kardeş ben istemiyorum atmanı tm. ben yapamıyorum ANLADINMI :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
admin sana veritabınını vercek sende geçircen.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uzun iş değil, admin kp'den veritabanı yedeği indirip yeni kuracağın forumdaki veritabanına import etmen yeterli.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben pek bilmiyorum ama teşekkürler dediklerinizi yapacağım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping