Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Webkent | Tema eklemek.
Forumum için tema gerek ve tanidiğim kişi forumuma tema eklemesini istiyorum karşiliğini vereceğim. Bilgisayar olmadiği için tema yükleyemiyorum ondan dolayi istedim. Forumum: webkent.10tr.net. Yoruma yazsin üye olsun ben adminlik verip işi bittiğinde yetkisini alacağim ve borcumu ödeyeceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Webkent benimdi alexada ilk 3e giriyordu, 5 bin üye vardı girmediğimden kapandı. çok eskiden sayende forumumu geri döndüremedim. Alınmasaydı forumumu geri döndürecektim. Özenti olmayın biraz yaratıcı olun.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2015 Saat: 14:54)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Webkent benimdi alexada ilk 3e giriyordu, 5 bin üye vardı girmediğimden kapandı. çok eskiden sayende forumumu geri döndüremedim. Alınmasaydı forumumu geri döndürecektim. Özenti olmayın biraz yaratıcı olun.

Bak semih. 1. Senin olduğunu biliyorum. 2. Ben özenti değilim araştirmalarim sonucu domain ariyordum ve bu sonuca ulaştim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
 10 yaşındasın, bidaha bana adımla hitap etme. Özentilikte resmen birşey tanımıyorsunuz bune, Destek.10tr.net MyBB desteği değil, sayenizde ana okul oldu, kreş, çocuk yuvası oldu 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2015 Saat: 16:14)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  10 yaşındasın, bidaha bana adımla hitap etme. Özentilikte resmen birşey tanımıyorsunuz bune, Destek.10tr.net MyBB desteği değil, sayenizde ana okul oldu, kreş, çocuk yuvası oldu 

Haklısın da sinirlenmeye gerek yoktu semihim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2015 Saat: 16:14)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  10 yaşındasın, bidaha bana adımla hitap etme. Özentilikte resmen birşey tanımıyorsunuz bune, Destek.10tr.net MyBB desteği değil, sayenizde ana okul oldu, kreş, çocuk yuvası oldu 

1. Yaşım 14. 2. Özenti degilim!! 3. Burayı anaokula çeviren tek kişi sensin.

Ertank, olayı bilmeden yargılayamassın dostum ;)

Konu dışı yorum atanlara Cevap vermiycem, güncel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yardım isteyene yardım etmek gerekir, istediğin temayı söyle yükleyeyim kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2015 Saat: 16:24)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

1. Yaşım 14.  2. Özenti degilim!! 3. Burayı anaokula çeviren tek kişi sensin.

Ertank, olayı bilmeden yargılayamassın dostum ;)

Konu dışı yorum atanlara Cevap vermiycem, güncel.

Daha dün abi banı kaldır diye yalvaran abdullah mı ne sen değilmiydin? kim anaokula çevirmiş de kime laf atıyorsun sen? Özenti değil misin? senin yüzünden 10tr.net en iyi forumlarından birini geri döndürmek için admine başvurdum fakat biri aldığından dolayı alamadım. Sen donunla evinde dolaşırken ben burada görev yapıyordum, banamı anaokula çevirensin diyorsun? Adam gibi özür dileyeceğine, durumunu anlatacağına banamı kafa tutuyorsun? 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Star 
Caxing Mfstudio teması istiyorum, yukleyebilirmisin kardeşim?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kayıt oluyorum yetkiyi ver :) yükleyecem
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunu istiyorum.
http://st.10tl.net/tema/power/xml/WebForum-Edit.xml
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Özgün Forum - Güncel Paylaşım Forumu -

Online Shopping App