Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Faremi Kırdım :(
Counter-Strike 1.6 Oyununu oynarken bilgisayar birden dondu geri gelmedide bende sinirliydim o an aldım fareyı duvara (Headshot) sonra kapatıp pcyı yattım uyudum pişmanım :D bılgısayarı klavye yönetimine geçirdim yani fareyi klavye ile yonetıyorum sımdılık. photoshop'u bırakıyorum cok az 1 gün bile olabilir yeni fare almaya gıdıcem yarın zaten basmıyodu kırmam iyi oldu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Abi sende bu kadar atar varmışta benim haberim mi yokmuş? Şaka şka :D A4Tech al.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgisayarın oynadıgım oyunlara bi garezi var balta var evde kırdıktan sonra dışarı çıktım birde baltayla parçaladım attım çöpe yakında kasayada aynısı yapacam yenı bilgisayar bi alıyım videosunu çekicem :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazın biryerde çalış, al kendine yeni bir pc? Geçmiş olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-05-2015 Saat: 22:11)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazın biryerde çalış, al kendine yeni bir pc? Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun demeye gerek yoktu ama zaten yazın haftada 150 tl veren bi yerde çalışıcam fotoğraf getir götür :) 1 ayda 600 TL muthiş para.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-05-2015 Saat: 22:12)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-05-2015 Saat: 22:11)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazın biryerde çalış, al kendine yeni bir pc? Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun demeye gerek yoktu ama zaten yazın haftada 150 tl veren bi yerde çalışıcam fotoğraf getir götür :) 1 ayda 600 TL muthiş para.

Hocam Yaşınız Büyük Diye Biliyorum Hani Küçük Çocuklara Büyük Gelri Ya Böyle Paralar Ondan Dedim :) 

Ama Sizcede Düşük Değilmi Normal Sınır 800 Lira 1 Ayda 200 TL Zararınız Olacak Ama 0'dansa 600 Güzel Para İnşallah İstediğin Bilgisayarı Alırsın Ve Bize Daha Yararlı Olursun :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-05-2015 Saat: 22:19)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-05-2015 Saat: 22:12)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hocam Yaşınız Büyük Diye Biliyorum Hani Küçük Çocuklara Büyük Gelri Ya Böyle Paralar Ondan Dedim :) 

Ama Sizcede Düşük Değilmi Normal Sınır 800 Lira 1 Ayda 200 TL Zararınız Olacak Ama 0'dansa 600 Güzel Para İnşallah İstediğin Bilgisayarı Alırsın Ve Bize Daha Yararlı Olursun :) 

Yaşım 16 doğrudur.. 17 yaşındakilere 250 TL 18 yaşındakılere 350 TL 20 ve üstülere 500 TL adalet yok işte neyse 3 ayda kaç para yapar her ay 600 ? hesaplıcak varmı benım sayısalım kötüdürde
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun kardeşim , kendi ettiğini bulmuşsun amaa :DD D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsuna gerek yok agalar bende bişey yok sadece baltayla biraz elledim fareyi..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform