Yorum Sayısı: 2,464
Konu Sayısı: 214
Rep Puanı:
59
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 134 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
newsong30
SanalPara (SP): 74 SP
20-05-2015 Saat: 22:55
(Son Düzenleme: 20-05-2015 Saat: 22:58, Düzenleyen: newsong30.)
Arkadaşlar, Hatake, Asipatron... tema çizen fakat usta olmayan bazı arkadaşlar tema çizmiş, siz "Özenti" diyorsunuz. Ya Zaten Tüm Temalar birbirine benzeyecek değil mi? Default tema ile soft flat arasında fark görmüyorum ben. O da tema bu da. Adamlara bilmedikleri temalardan esinlendiklerini söylüyosunuz. Yazık ya. Adamlar emek verip uğraşsın. Siz "Özenti" Deyin. Abartmayın Arkadaşlar ayıp etmeyin lütfen. Her temada thead var tcat var lgo var menü var header var footer var. Bunlar arasındaki tek fark ya köşeler yada renkler oluyor. Genelde thead a en uygun renkte mavi olduğu için mavi kullanılıyor. Siz hemen özenmişsin... diyorsunuz.
Lütfen Biraz Daha Doğru Konuşalım. Bende Dahil Olmak Üzere Tüm Forumu Kastediyorum. Bu Güzel Forum Belkide O "Özenti" lafınan batıyor.
Lütfen Arkadaşlar Daha İyi Yazalım. Tamam fikrinizi belirtmeyin demiyoruz fakat "Özenti" ne ya. Adma en azından çizmiş, ellerini yormuş, gözlerini tema çizimine çevirmiş. Kısaca vücudunu yormuş. Sizse "Özenti" diyip geçiyorsunuz .Biraz Empati Yapın...
NOT: Haksızsam haksızsın deyin. Sizce doğru değil mi yazdıklarım.
Yorum Sayısı: 1,008
Konu Sayısı: 90
Teşekkürler: 126
105 mesaj içinde 286 teşekkür verildi.
bilsoft
SanalPara (SP): 70 SP
Öncelikle senin neye dayanarak bu konuyu açtığını ben gayet de iyi farkındayım ama uzatmamak adına susuyorum. Eğer bir tasarımcı yada ortaya birşeyler koyan biri her kim olursa olsun, "yorumla" diyorsa. Gelen her yorum tamamen onun böyle olmasını istemesi içindir. Eleştiri herşeydir, bence her çalışma eleştirilmeli ve kim neler yapmış kendinden neler katmış bilinmeli. Eleştiri önemli diyorum ama bazı arkadaşlar küfretse yeridir yani abartan çok. Zaten bir çok grafiker yada tema kodlamacısı, çalışmalarını sunduklarında yorum beklerler ve gelecek yorumlara görede kendilerini hazırlarlar, sen o kısma kafanı yorma derslerine yoğunlaş. Ben senin bu açtığın konunu gereksiz buluyorum çünkü direk olayın içinde demiyorum bak ufacıkta olsa bu tür şeylerin içinde olsaydın, bunun getirdiği olgunlukla eleştirinin ne kadar gerekli olduğunu anlardın.
Yorum Sayısı: 687
Konu Sayısı: 20
Rep Puanı:
45
0 mesaj içinde 49 teşekkür verildi.
Caxing
SanalPara (SP): 27 SP
20-05-2015 Saat: 23:04
(Son Düzenleme: 20-05-2015 Saat: 23:07, Düzenleyen: Caxing.)
Haklısın, ama ordan buradan alıntı yapıp satmaya kalkışmak falan tam saçmalık. Öyle yapan insanları biz bir şey yerine koymuyoruz malesef. Onun haricinde ben yapamadığım bir şeye kötü olsa dahi kötü demem. Çünkü ben onuda yapamıyorum diye düşünürüm. Çok iyi olduğum şeyde de gördüğüm kötü olan bir şeye kötü demem, o zaman kendimi beğenmiş durumuna düşerim.
Yorum Sayısı: 2,464
Konu Sayısı: 214
Rep Puanı:
59
0 mesaj içinde 134 teşekkür verildi.
newsong30
SanalPara (SP): 74 SP
Hayır, bu son zamanlar çok tema çizimi yapıldı. Hepsinde özenti lafınıda duydum. Ayrıca Bilsoft ben seni kötülemedim niye atarlandın? Sen D10 Özel ekip teydin . D10 Özel ekip e Annem gibi saygım var... Yani atara gerek yok ;) Fakat yinede haklıyım tüm tema çizimlerinde özenti denilen temaya baktım bir iki şey benziyor. O da ne kadar uğraşsan başka bi şekilde insanın aklına gelmez... ;)
Yorum Sayısı: 4,494
Konu Sayısı: 472
Teşekkürler: 30
53 mesaj içinde 489 teşekkür verildi.
Hatake
SanalPara (SP): 6,089 SP
Eleştiri farklıdır farklı saflarda bulunmak farklıdır, bazı arkadaşlar boş konuşmak için yorum yapıyor. Sadece gerçek tasarımcılar eleştiriyi kabullenebilir. Zaten eleştirilere fazla kafayı yormadan kendi bildiği gibi yapan adamlar kazanır her zaman. Yalandır o eleştiriyi dinle hatalarını düzelt olayı. O zaman sadece başarılı tasarımcı olursun, eğer adını duyurmak istiyorsan daha farklı işler yapmalısın, bunu yapamayınca buda özentiliğe kaçıyor. Ha ben 3200 tane tema görmüşümdür bana bütün temalar özenti gelir. Başka biri 2 tema görmüştür, her tema ona bambaşka gelir. O birazda deneyime bakar. Önemli olan BİLİNÇLİ ELEŞTİRİLERİ dinlemektir. Türk halkı eleştiriyi kötülemek olarak görmekte.