Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adana'da Dolu Yağıyor!
Adana'da 14:20 sularında Çukurova bölgesinde bir yağmur başladı ama dolu ile birlikte. Bende bu ne gürültü diyordum ve bir baktım dolu yağıyor. Bazı resimler çektim hemen sizinle paylaşmak istedim.

b103bb3c.jpeg

b8432cee.jpeg

02278620.jpeg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
oha :D denizliyede yağmur yağdı yağdı ama 5 dakika :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aydın Nazilli de Güneş Beni Öldürdüyor. -_-
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 15:42)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: oha :D denizliyede yağmur yağdı yağdı ama 5 dakika :)

Burada da 8-10 dakika yağdı fazla değil.

(11-05-2015 Saat: 15:49)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aydın Nazilli de Güneş Beni Öldürdüyor. -_-

Klima yokmu evde? Açın, laptop varsa al karşına ohh :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burası karadeniz pek yağmıyor :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 15:53)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burası karadeniz pek yağmıyor :)

Hangi şehir? Bu arada bugün öğrendim sende genetik hastalık varmı? Atom bombası düşmüş oraya. Birde ben Rize felan çok severim ama hiç gitmedim gitmek istiyorum çaylar felan :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ankarada hava gayet iyi :) Severim doluyu yağmuru ben
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 15:56)Vızıltı™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ankarada hava gayet iyi :) Severim doluyu yağmuru ben

Kar yağsa tamam da dolu her yeri mahvediyor yaa. Takır fakir yağınca insanların arabası vs.vs gidiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İzmir Yanıyor :D
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 16:01)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İzmir Yanıyor :D

Klima yokmu evde? Açın, laptop varsa al karşına ohh :) İzmir'de gezilecek yerler varmı? Orayı da görmek isterim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
samsun hava çok sıcak :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 16:11)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: samsun hava çok sıcak :)

Bi akdeniz bölgesi mi sıcak la? :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kocaeli , biz güneşten ölüyoruz :D
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alanya'da iki gündür çok sicakti. Bugun yağmur yağdi iyi oldu. :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 16:20)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Alanya'da iki gündür çok sicakti. Bugun yağmur yağdi iyi oldu. :)

Bizde de öyleydi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 16:02)ForumFix Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-05-2015 Saat: 16:01)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İzmir Yanıyor :D

Klima yokmu evde? Açın, laptop varsa al karşına ohh :) İzmir'de gezilecek yerler varmı? Orayı da görmek isterim.

Klima Açık Zaten. 2. Dediğine Cevap Bile Vermiyorum :) Tabi ki Gezilecek Çok Yer Var.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping