Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neden Ban ?
Neden
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Graphic adlı arkadaş banlamış ve ben de konu açtım yönetimde bununla ilgili bir şey var mı diye. Neden banlandığına ben de şaşırdım. Haksız ban yemişsin. Hakkını helal et bize :)
Uyarını da inceleyip kaldırıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yönetici notuna baktım multi diyor.
Ayrıca Graphic hiç bir kuralı bilmiyormuş belli oldu. Multi açan ana hesap banlanmaz ona uyarı verilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2015 Saat: 19:38)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yönetici notuna baktım multi diyor.
Ayrıca Graphic hiç bir kuralı bilmiyormuş belli oldu. Multi açan ana hesap banlanmaz ona uyarı verilir.

Multim yok. Fakat banlandıktan sonra Scary diye bi hesap açtım çünkü neden banlandığımı öğrenmek için. Yanlız çok büyük rezil oldunuz :/ 1 hafta bekledim sormak için
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Graphic zaten banlandı. En baştan yönetici olması hataydı onun ben sezmiştim bunu. Bu kadar yeni birisinden de bu beklenir :)
Helal et hakkını.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2015 Saat: 19:43)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Graphic zaten banlandı. En baştan yönetici olması hataydı onun ben sezmiştim bunu. Bu kadar yeni birisinden de bu beklenir :)
Helal et hakkını.
Senin hatrına helal olsun. Kişileri deneyerek alırsanız sevinirim :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Berat neden banlandı diye konu açacaktım artık hoşgeldin:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2015 Saat: 20:08)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Berat neden banlandı diye konu açacaktım artık hoşgeldin:)

Problem yok :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çocuklar böyle ışte dert etme. Ben de sırf 12 yaşındaki.bir çocuk yüzüne 1 ay bekledim. Sıkıntı yok yani ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her şeyi yaşa bağlamayın ne insanlar var yaşça küçük bazı kendini büyümüş sananlardan daha olgun olan 
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2015 Saat: 02:03)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her şeyi yaşa bağlamayın ne insanlar var yaşça küçük bazı kendini büyümüş sananlardan daha olgun olan 

O yaşça küçük ama olgun değil. Sen taniyormusun ki Copsiloyu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok büyüksünüz diye yaşınıza güveniyosunuz ingilterede 13 yaşındaki çocuk 17 yaşındaki adamı nasıl dövüyor o zaman ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping