Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quarterı kınıyoruz. Bu yaptıkları emek hırsızlığı!
@#Power admin alırken yaş seviyesine bak bence bi. Size saygım vardı ama artık sizi kınıyorum. Desteklemiyorumda.

537OQTw.png

bu yaptığınız nedir? Geçemeyince temasını dağıtalııım. Benle muhattap olmayın, yetkileride gözden geçirin bi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bunu biz yapmadık. @Red0x de yalanladı bunu. FrmPlus'ta da benzer bir olay yaşamış. Başkasının yaptığını söylüyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tabii insanların işleri güçleri yok quarterın adını duyuruyor birde normal nicklede değil Red0x un nickini kullanarak? Kim bu Red0x ICPO kurucusu felan mı böyle kumpazlar kuruluyor? Kusura bakmayın güvenmiyorum. Dediğim gibi Winatom yönetimi ile konuşacağım bakalım omu değilmi. Hesap e-maili vardır nasıl olsa winatomda ip de vardır :))
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ayrıca temanın da dağıtıldığı falan yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2015 Saat: 21:37)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tabii insanların işleri güçleri yok quarterın adını duyuruyor birde normal nicklede değil Red0x un nickini kullanarak? Kim bu Red0x ICPO kurucusu felan mı böyle kumpazlar kuruluyor? Kusura bakmayın güvenmiyorum. Dediğim gibi Winatom yönetimi ile konuşacağım bakalım omu değilmi. Hesap e-maili vardır nasıl olsa winatomda ip de vardır :))

Tamam konuş bakalım. O IP bizim forumda yoksa demek ki red0x yapmamış bunu, o belli olur. Mailden de. Ben bu kadar üstüne gitmemiştim bu konunun ama madem sen öyle istiyorsun, işin derinine inelim.
Ayrıca bizim forumumuzda "Lan gerizekalı Red0x" diye bir konu açman hoş değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Umurumda bile değil dağıtılıp dağıtılmaması. İnsanları böyle foruma çekmek gerçekten çocukça bir yöntem. Sana lafım yok ama adminlerine dikkat et bir dahakine.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2015 Saat: 21:40)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-04-2015 Saat: 21:37)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tabii insanların işleri güçleri yok quarterın adını duyuruyor birde normal nicklede değil Red0x un nickini kullanarak? Kim bu Red0x ICPO kurucusu felan mı böyle kumpazlar kuruluyor? Kusura bakmayın güvenmiyorum. Dediğim gibi Winatom yönetimi ile konuşacağım bakalım omu değilmi. Hesap e-maili vardır nasıl olsa winatomda ip de vardır :))

Tamam konuş bakalım. O IP bizim forumda yoksa demek ki red0x yapmamış bunu, o belli olur. Mailden de. Ben bu kadar üstüne gitmemiştim bu konunun ama madem sen öyle istiyorsun, işin derinine inelim.
Ayrıca bizim forumumuzda "Lan gerizekalı Red0x" diye bir konu açman hoş değil.

Evet açtım insanlık bilip emeğe saygı gösterse demezdim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bunların olabileceğinede hiç düşünmediniz sanırım. Beni sinirlendiren başka bir şeyde benim başkalarından abi sizin temayı dağıtıyorlar diye bunu duymam. Madem yapmadınzı gelip bu konuyu biz açmadık diye bildirirdiniz. Nasıl güveneyim ben şimdi, hak verin biraz 2 hafta uyumadan erkenden açılabilmek için uğraş ver gelsin biri temanı paylaşacağını söylesin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Oluyor böyle şeyler. Kimse kimsenin emeğini zerre kadar takmıyor, kendi işi hallolsun ona yetiyor. Ne zevkse artık tema çalmak, adamı binbir sinire sokuyorlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
haklı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Red0x 'a bende güvenirdim ama bu yaptığı kötü olmuş ..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@koddostu sana ne oluyor :D İstese #Power zaten kilitlerdi .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Temayı çaldığımız falan yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@#Power Sana çaldın diyen yok. ben Red0x a diyorum. Güvenimi sarstı aşırı derecede.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten çok ayıp yakıştıramadım.Temayı zaten paylaşıcaktık bir süre sonra bu yapılan resmen EMEĞE SAYGISIZLIK.Kınıyorum.....Kınıyorum....
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2015 Saat: 22:02)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temayı çaldığımız falan yok.

Sana demedim ki ben.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2015 Saat: 22:04)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Power Sana çaldın diyen yok. ben Red0x a diyorum. Güvenimi sarstı aşırı derecede.

@Red0x dostum bunu senden beklemezdim yani quartermybb'ye üye çekmek için expertin temasını warez yapmış gibi kullanarak çekmek çocukca mybb guvenlik uzmanıyım diyordun güvenliğin bu kadar. Neyse bundan sonrası posta girer iyi forumlar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sonucu bekliyoruz Metehan o forumun sahibiyle konuştuktan sonra göreceğiz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
mybb guvenlik uzmanı diye takılıyodu ...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sakin olun. Adama saldırı düzenlemeyin topluca. Ben diyeceğimi dedim, güvenimi kırdılar, şimdi gelip bir yetkili yapıcı olalım diye zırvalıyacak o yüzden konuyu kapatın ben konuşmamı yaptıktan sonra winatom yönetimi ile tekrar açılır konu konu devam ederse arkadaşın daha fazla üstüne gidilir ve durum gerginleşir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping