Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reseller - VDS
Elimdeki VDS'nin süresi bitmek üzere ve bedava host - domain kullanıyorum bunlarda sıkıyor tabi, axitr'de 9-10 tl civarında reseller 30 TL'de vds var bunları alıp (toplam 45-50 lira birşey) kendime 2 domain açarsam 18 domain boşta kalıyor resellerde vds'yi zaten kullanacağım gaming olduğundan 2 server 1 ts3 tabi sıkacak :) sizce değermi? 18 domain boşta kalacağından 1-3 ay süresinde (ödeme yaparsam uzayacaktır) domain çekilişi mi yapsam? yoksa domainler boşta mı kalsa :P .net - .com - .biz felan 20 tane domain mi açsam kendime ne bileyim bi öneri verin.

@Edward
@Saint
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben pek anlamam ben pasif kullanıcıym alırım host domain hevesimi alıp bırakırım .d boş işler canın sıkılır ver gitsin
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şuanlık bir gaming işletiyorum, forum sitesi - web sitesi elbet halledilir ama oyun sunucuları daha önemli gaming aşamasında şuanda vds süresi biteceğinden tüm vds'yi SSD yedekliyorum, hani aylık o bütçe elime geçermi bilmiyorum para fazla tutamam işin kötü tarafı :) ne yapsam bilmiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Dizz Resel nedir?

Bedava Forum Mu açmak Oluyor?

Belirli Ücrete?
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2015 Saat: 00:54)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Dizz Resel nedir?

Bedava Forum Mu açmak Oluyor?

Belirli Ücrete?

@QuitterTR - Reseller satın aldığın firmadan domain açabileceğin bir tür makinedir. (örneğin berkaykadir.com - berkaykadir.net vb. domain açabilirsin.)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hmm.

Teşekkürler :) Domain Açıcağım Zaman İşime Yarar :)
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Belirli bir ücreti olur, benden söylemesi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gaming üzerine satis yapicaksan özele gel
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2015 Saat: 10:17)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gaming üzerine satis yapicaksan özele gel

Reseller ile domain satabilirim ancak vds kendime özel olacak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2015 Saat: 15:48)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-04-2015 Saat: 10:17)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gaming üzerine satis yapicaksan özele gel

Reseller ile domain satabilirim ancak vds kendime özel olacak.

Kesin kararin ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elime para geçtiğinde alacağım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform