Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LOL LB hakkında.
LeBlanc hakkında oynama taktiği vs. verebilirmisiniz? hani öyle alıyorlar oynuyorlar felan :D bende merak edip aldım ama güzel oynayamıyorum sıkıntı orda :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Maalesef tam detayli bir aciklama yapamicam(pcye giremedigim icin).Fakat oynanisi hakkinda birseyler anlatiyim sana.Build icinde mobafire'ye bakabilirsin...

Leblanc karakteri mide kesinlikle gitmesi gereken bir karakter.Karakter minion uzerinden gold kasamiyor.Tek w skilliyle teleport oldugu yere alan olarak vuruyor fakat minion icim bu skilli kesinlikle harcama.Early game oynarken karakterle mumkun oldukca son vuruslari yapicaz minionlara.lvl 6ya kadar fazla riske girmeden ve manayi ****rmeden dusmana hafif vuruslar gerceklestirebilirsin.ulti acildiktan sonra tamamen agresif oynama sirasi bizde;

Karakter vurus rotasyonu soyle olmali.w skilli ile ileri zipliyoz q skilli ile vuruyoruz ardindan hemen r skillini atiyoruz tekrar w ye basip zipladigimiz alana geri donuyoruz.Boylelikle hic damage almadan damage vuruyoruz.ultimizin cooldownu doldugunda ayni kombo tekrarlaniyor, bu sefer dusman olmediyse e skillini devreye sokuyoruz ve adami kitliyoruz.ustune birtane daha q skilli atsak sanmiyorumki yasasin.Kesin birsey soyleyemem buna alisirsin zamanla skill tekrarini bil yeter w+q+r+e+q.

Karakteri yasatmak istiyorsan bol bol ganklere git ve eger birini %70 hpde gorursen w+q+r+e kombinasyonunu yapip killini al...Bu arada bizim ulti enson ne skilli attiysan onun tekraridir o yuzden eger w skilli atarsan sonra ulti kullanirsan tekrar w skillini kullanmis gibi olucaksin; genelde ganklerden fln boylelikle de kacabilirsin..

Leblanc 2saniyede %60-70 hp indirebilen bir karakter.ozellikle tr de maclar genelde surrender ve afk seklinde gectiginden; leblancla dusman takimi ilk 20dk da ezip ardindan surrender cekmelerinde buyuk yardimci oluyor :P.fakat is uzun fightlere geldiginde leblanc late gamede aldigi killeri olerek geri veriyor.

Sayarsam +lari;

early gamede cok rahat agresif oynanis
ganklerde genelde %90 kill alabilen
Guzel kacma-yakalama skilli
Kitleme(e) skilli
Turret altinda bekleyen %50 hpli adami hic turretten damage yemeden indirebilmesi

-leri

Oyunun ilerleyen bolumlerinde eskisi kadar etkili degil(%70 hpye tek atma durumu yok xD)
Teamfightlerde ilk hedef ve cok rahat yatiyor ozellikle tankin gozune girdiyse
Miniondan farm diye bir kavrami yok, tamamen killden cikariyor goldunu
Morgana gibi antimagic shieldi ve vurdugu skillerle hp dolduran(spellvamp) karakterlere karsi ise yaramaz

Biraz karisik yazmis olabilirim.Ama malum rehber hazirlamadim.Elimden geldigince puf noktalari yazmaya calistim.

Kaynak :
Kod:
http://forums.tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=7636
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu oyunu çözemedim gitti ya .s
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Combosunu "q-w" yaparsan pasifinle beraber ek hasar vererek kısmen tekleyebilirsin :D 6 olduğundada "q-r-w" tabii bu combolardan önce "e" skilliyle stunlaman tatlı olur. Kolay gelsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
q attığımda başka bir skille bunu patlatıp daha fazla hasar verebiliyorum q - r yaptığımda attığım normal q'yu u patlatıyor ve başka skill attığımda gine ultra hasar veriyorum yavaş yavaş çözmeye başlıyorum heroyu :P
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak e q w r kombosunu kullan apın yüksekse tek yiyebilit ama lb varken adam kesme eğlenemezsin fake at .d
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Main lb kardeşim özele gel :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En iyi combosu e+q+r+w'dur lb'nin adamı stunlayabilirsen ne ala yapmazsanda w+q+r+e yapabilirisn buda olmadımı q+w yapıp kac canını azalat ardından gireceğin zaman mulaka e tututur ardından  q +r+w 

Lb'nin Q'sunun pasifi şehr mührü q üzerine w atarsan ek hasar verir yada q+q yaparsanda olur oyüzden önemli bir yol gösterir.
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2015 Saat: 21:58)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: En iyi combosu e+q+r+w'dur lb'nin adamı stunlayabilirsen ne ala yapmazsanda w+q+r+e yapabilirisn buda olmadımı q+w yapıp kac canını azalat ardından gireceğin zaman mulaka e tututur ardından  q +r+w 

Lb'nin Q'sunun pasifi şehr mührü q üzerine w atarsan ek hasar verir yada q+q yaparsanda olur oyüzden önemli bir yol gösterir.

abi şimdi bak şöyle yapmaya başladım, 6 level olmadan önce full kule altı pasif oynuyorum 6 levele kadar 50-60 farmım oluyor zaten sonrasında farm daha kolay oluyor :D herneyse adama dalarken q r w e atıyorum birde tutuştur bırakıyorum sonra w attığım yere geri dönüyorum zaten adam ölmüş oluyor sonra başka adamlar gelince ölüyorum sıkıntı orda :D u hızlı geliyor desem yalan olur 20-30 saniye bi beklemesi var ama o zamana kadar başka adam geliyor onu alamıyorum :(( biraz daha rehber izlemem gerek .d

ginede teşekkür ederim. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 01:19)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-04-2015 Saat: 21:58)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: En iyi combosu e+q+r+w'dur lb'nin adamı stunlayabilirsen ne ala yapmazsanda w+q+r+e yapabilirisn buda olmadımı q+w yapıp kac canını azalat ardından gireceğin zaman mulaka e tututur ardından  q +r+w 

abi şimdi bak şöyle yapmaya başladım, 6 level olmadan önce full kule altı pasif oynuyorum 6 levele kadar 50-60 farmım oluyor zaten sonrasında farm daha kolay oluyor :D herneyse adama dalarken q r w e atıyorum birde tutuştur bırakıyorum sonra w attığım yere geri dönüyorum zaten adam ölmüş oluyor sonra başka adamlar gelince ölüyorum sıkıntı orda :D u hızlı geliyor desem yalan olur 20-30 saniye bi beklemesi var ama o zamana kadar başka adam geliyor onu alamıyorum :(( biraz daha rehber izlemem gerek .d

ginede teşekkür ederim. 

Onun İçinde Rünlerine cd'düşürücü rünler yani bekleme süresi azaltıcak rünler eklersen alacağın itemlerinden mutlaka bekleme süresi düşüren morello'gibi bir adette item alırsan bekleme süren lwl atladıkça düşücektir buda sana baskınlardan cıkma fırsatı sağlıcaktır ek olarak mid'lane'de oynarken coğu oyuncuda totem yetersizliği gördüm totemleri karşı ormancının geleceği yerlere yada karşı ormandaki canvaların olduğu bölümlere totem atınki ormancının nerden geldiğini görün görüş oyunda önemli bir rol oynar görüşün yoksa gang yeme olasın %100 görüş sağla harita takibi yap yaparkende öleme mümkünse bunları bir arada yaparsan zaten mid lane'de rahat oynar diğer koridorlara baskın yapar alırsın oyunda strateji önemli yol alır karşındaki rakiplerin champion'ların özellikleri neler kullanıp neler yapabilceğini bilmen analiz etmen önce haraketleri okuman gerekir ;)
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zor herodur oynayanın ellerinde ilah, yeteneksiz adamda faildir. Ama bi gün lcslerde ve bütün serverlarda galio oynanmaya başlandığında geri planda kalacak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-04-2015 Saat: 03:31)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

ginede teşekkür ederim. 

Onun İçinde Rünlerine cd'düşürücü rünler yani bekleme süresi azaltıcak rünler eklersen alacağın itemlerinden mutlaka bekleme süresi düşüren morello'gibi bir adette item alırsan bekleme süren lwl atladıkça düşücektir buda sana baskınlardan cıkma fırsatı sağlıcaktır ek olarak mid'lane'de oynarken coğu oyuncuda totem yetersizliği gördüm totemleri karşı ormancının geleceği yerlere yada karşı ormandaki canvaların olduğu bölümlere totem atınki ormancının nerden geldiğini görün görüş oyunda önemli bir rol oynar görüşün yoksa gang yeme olasın %100 görüş sağla harita takibi yap yaparkende öleme mümkünse bunları bir arada yaparsan zaten mid lane'de rahat oynar diğer koridorlara baskın yapar alırsın oyunda strateji önemli yol alır karşındaki rakiplerin champion'ların özellikleri neler kullanıp neler yapabilceğini bilmen analiz etmen önce haraketleri okuman gerekir ;)

abi bildiğin rehber oldun bana :) saolasın. rep hakkım olsa rep verirdim ama yok ./
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-04-2015 Saat: 20:34)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu hafta içinde teslim edilecek.. dediğim gibi fazla csslik bir yanı yok.. full css değilde orta halli css diyelim.. Yada gerektiği yerde style özelliği ile de css yazabilirsiniz size kalmış..

(06-04-2015 Saat: 20:38)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-04-2015 Saat: 03:31)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

ginede teşekkür ederim. 

abi bildiğin rehber oldun bana :) saolasın. rep hakkım olsa rep verirdim ama yok ./

Ben veririm kaç rep verecektin ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping