Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güzel Ahlak.
gkQa9Q.png

Üye ne yaparsa yapsın bir yasaklanma sebebinin hakaret içermesini doğru bulmuyorum.
Güzel dilimiz TÜRKÇE'nin doğru kullanılmasını istiyorum. "Doğru kullanabilirsin" diyerek tavsiye verdiğim için "Post kasıyorsun" denmesi yetmedi sanırım.Emir vermediğim halde "Emir verdin" deyip kavga başlatan,
dolaylı yoldan da küfür etmediğim halde (Öyle anlaşılabilir) "küfür ettin" diyerek forumdan yasaklayan ahlaksız yöneticiye buradan selamlarımı iletiyorum. Bazıları lafın altında kalınca yetkisine sığınıyor demek ki, ben buradan bunu anladım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Haklısın bir üye banlanırken hakaret çok kötü birşey, bu mesajını adminlerimizin birine özel mesaj olarak atarsan memnun olurum.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Desteğiniz için teşekkür ederim, bu rezilliği herkesin görmesini istiyorum açıkçası.
Yine de isterseniz konuyu silebilirsiniz..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu silmek değil, ben tarafsız bir yöneticiyim. Haklı olana haklısın derim, ancak bu mesajını buradan değilde özel mesaj ile herhangibir admine gönderin, hangi yöneticimiz banladıysa gerekli cezalar uygulanacaktır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İstediğin merciye ilet sana gereken uyarıyı verdim uyarma hakkım var dedim aksine birde küfür ettin şahsıma ve kişiliğime. Kim veriyor size bu hakkı? Kuralları okuyun lütfen, ben hakkımı düzgün bir şekilde bildirdiğimde saygısızlıktan sınırsız ban yemiştim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Banlandığın konuyu okuyordum o konuda seni haksız bulmuyorum fakat yaptığın son yorum yakışmadı. Eğer o yorumu yapmayıp banlansaydın kaldıracaktım ama son yorumun yüzünden cezayı hak ettin.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-03-2015 Saat: 22:20)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Banlandığın konuyu okuyordum o konuda seni haksız bulmuyorum fakat yaptığın son yorum yakışmadı. Eğer o yorumu yapmayıp banlansaydın kaldıracaktım ama son yorumun yüzünden cezayı hak ettin.

Siz bilirsiniz, amacım dolaylı yoldan bile olsa laf sokmak veya küfür etmek değildi. 
Ancak cezayı veren yetkilinin de ceza almasını bekliyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Benimde amacım ceza vermek değildi zaten, toplasan bu forumda 20 kişiye ban cezası vermemişimdir ve herkese ılımlı olumlu yaklaşırım, ancak amacım dolaylı yoldan hakaret vb. etmek değil dediğin halde konuda da yazdığı gibi
 Bazıları lafın altında kalınca yetkisine sığınıyor demek ki, ben buradan bunu anladım.

yazısındanda çıkıyor bir şeyler ima ettiğin, yaptığım bir şeyden kararımı geri çekmem yönetim bir şey demedikçe. Yetkime sığınmaktan çok forum kurallarını uyguladım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@jordyrp: Bende konuyu şimdi inceledim son mesajın yüzünden cezayı haketmişsin, ancak hakaretli ceza alman doğru olmamış. Gereken neyse yapılır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bir şeyler ima ettiğim yok. Gerçekten hakaret etmek istesem söverdim direk.
Ban cezası vermeye fırsat aradığın için buluyorsun mutlaka
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-03-2015 Saat: 22:21)jordyrp Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-03-2015 Saat: 22:20)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Banlandığın konuyu okuyordum o konuda seni haksız bulmuyorum fakat yaptığın son yorum yakışmadı. Eğer o yorumu yapmayıp banlansaydın kaldıracaktım ama son yorumun yüzünden cezayı hak ettin.

Siz bilirsiniz, amacım dolaylı yoldan bile olsa laf sokmak veya küfür etmek değildi. 
Ancak cezayı veren yetkilinin de ceza almasını bekliyorum.

@jordyrp sen BirFikirVer 'misin ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-03-2015 Saat: 22:28)jordyrp Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bir şeyler ima ettiğim yok. Gerçekten hakaret etmek istesem söverdim direk.
Ban cezası vermeye fırsat aradığın için buluyorsun mutlaka

Forumda bir çok kişiye sorarak araştırabilirsin, yapıcı bir tavrımmı yıkıcı bir tavrımmı var diye ve bu güne kadar kaç kişiye ban cezası vermişim. Hatalarım olabilir insanım bende kabul ediyorum, ancak tavrın ve ahlakın gerçekten beni üzdü. Bende herkesle iletişim kurabileceğim dilden konuşmayı seven biriyim. Burda kimsenin bana ihtiyacı yok ben giderim diğeri gelir ama emin ol kimse bu sözün karşısında seni alkışlamaz illa ki bir ceza alırsın başta seni uyardım ancak devam ettin yapabileceğim bir şey yok, yönetime mail at bildir. Cezam neyse verirler. Ama yasağı ben kaldırmayacağım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben ban cezasını son yazdığın yorumdan sebep pek haksız bulmuyorum ancak 2-3 yöneticinin birden bir üyeye yüklenmesi hiç hoş değil. O konuda post kasma falan yok bir kere, Türkçe'nin doğru kullanılması için küçük bir uyarıda bulunmuş fakat üyeye post kasıyorsun diye tepki gösterirseniz o da altta kalmaz.. Ayrıca ban sebebine öyle şeyler yazmak doğru değil herkesin onuru gururu vardır bu tür şeylerin yazılmaması için adminin daha önceden yöneticilere bir uyarıda bulunduğunu hatırlıyorum. Her zaman haklıdan yanayım haklı olanın haksız duruma düşmemesi için gereken en doğru işlemin yapılacağını düşünüyorum.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Elbet hocam ancak, şöylede bir durum var:
Şimdi ben yıkıcı değil yapıcı olmak için arkadaşımız benim bizzat kişiliğime hakaret edip etmekle kalmayıp birde hakkını araması da pek yapıcı bir tavır değil yapıcı - yıkıcı = yıkıcı denklem gibi bir şey bu. Bana hatamı özel mesajdan bildirebilecekken bu davranışıyla pekte örnek alınacak bir şey yaptığını düşünmüyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-03-2015 Saat: 22:42)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben ban cezasını son yazdığın yorumdan sebep pek haksız bulmuyorum ancak 2-3 yöneticinin birden bir üyeye yüklenmesi hiç hoş değil. O konuda post kasma falan yok bir kere, Türkçe'nin doğru kullanılması için küçük bir uyarıda bulunmuş fakat üyeye post kasıyorsun diye tepki gösterirseniz o da altta kalmaz.. Ayrıca ban sebebine öyle şeyler yazmak doğru değil herkesin onuru gururu vardır bu tür şeylerin yazılmaması için adminin daha önceden yöneticilere bir uyarıda bulunduğunu hatırlıyorum. Her zaman haklıdan yanayım haklı olanın haksız duruma düşmemesi için gereken en doğru işlemin yapılacağını düşünüyorum.

Teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gitsin üye en kötü suçu işlesin, ban sebebine daha düzgün şeyler yazmalıyız. Bunu bütün yöneticilerin bilmesi gerekiyor. Bununla ilgili konu da açıldı, mod panelinde notlar bile var. Banlanan kullanıcıyı incelemedim. Ama ben böyle diyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben örnek alınacak bir şey yaptığını savunmuyorum ki.. Yöneticilerin davranışının doğru olmadığını söylüyorum. En son yazdığı şeyin doğru olmadığını söylüyorum zaten ancak seninde ban sebebinde yazdığın şey doğru değil. Yani o haklı sen haksızsın demiyorum.

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@#Power ban sebebi gayet açık. Konuya admin eli değmediği sürece açıklamayı değiştirmeyeceğim. Gayet olgun bir şekilde cevap verdim, eğer bana özelden gelip şu konunda şöyle bir hata yapmışsın :) gibilerinden yapıcı bir tavırla mesaj yazsaydı dolaylı yollardan küfür etmek yerine, bende özür dilerim anlayaşınız için teşekkürler yazıp devam edebilirdim. Ancak uyarmama rağmen yaptı. Yani ben söyledim konuyu okuyabilirsiniz. Yaptığım hatanın farkındayım ancak ben banlandığımda küfür ve hakaretin yanından geçmediği halde sırf adminlere saygısızlık yaptım diye çokta güzel bir ban sebebi eklendi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben sözümü söyledim, ne için banlarsan banla ama ban sebebine daha yumuşak şeyler yazalım. Bizim de onlardan pek bir farkımız kalmayacak zaten böylece. Ateşe ateşle karşılık vermeye gerek yok. Bu konunun yapıcısı yıkıcısını falan tartışmayalım. Benim buradaki konum ban sebebi. Açılan konunun da amacı bu.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yapıcı yıkıcı tartışmasına gerek var @#Power insan psikolojisi farklıdır, unutma. Bir konuyu her açıdan incelemelisin hangi davranışın sonucunda ne olmuş, konuya kim ılımlı kim sert yaklaşmış. Sonucunda kim ne yapmış her şeye baktıktan sonra yorumlamalısın. Sadece at gözlüğü takıp bir konuya bakmak; Okula gidip son anda kitabı açarak sözlüye girmek gibi bir şey.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping