Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumdaki etiket konusu hakkında
merhabalr bildiğiniz gibi etiket plugini var ki bu plugin çok insanı gıcık ediyor ve buna artık çözüm bulmak lazım admin abimiz bunun için düşünüyosa şunlarıda ekleyebilir benim önerim şunlar

- Öncelikle örnek olarak etiketledik birini @TheBoss mesela :D işte etiketledik sonra ona gidicek ama eğer çevrimdışı ise veya izine çıktıysa gitmiycek sonra çevrimiçi veya izinden geldiği vakitte ona yukardan Siz şuraya etiketlendiniz diye 15 saniyelik bu pano çıkıcak yukardan inicek ama bu sonra geri yukarı çıkıcak ve öm felan kaydolma olmycak yani bu her isime göre değişicek ve konuda veya yorumda etiketlenince normalde şöyle çkar [destek.10tl.net/userid=1] hatırlamıyorum ama boşverin işte o öyle yazarken yeni pluginimiz [Yapılırsa] [Şu kişiyi etiketledin = ErtanKahya] gibi bişey yazabilir. iyi günler :) bu konuya etiketlediğim kişiler rahatsız ettiysem özür dilerim

bu iş başarılırsa etiketlemeyin ve etiketleyene uyarı puanı sistemi kalkar ve iyi olur ama yapılamaz gibi geliyor :/

@ufufuk @Hatake @admin @TaaRRuz @kaRanLık-61 @SunXDizayn @Falcon @Einstein™ @QuitterTR admin hocam bakarsanız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bak bu iyi olur :)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 20:24)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bak bu iyi olur :)

Hem D10'un veya diğer sitelerin alanı dolmaz işte yukarıdan pano inicek ve Sayın, asasd şurada etiketlendiniz = Konunun linki
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen :D
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beni etiketlemeyin her konuda

Yeni geldim 5-6 tane etiket gelmiş
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence bildirim olarak gelmeli vede isteyen kullanici kp den etiket isteklerini iptal edebilmeli @admin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 20:41)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence bildirim olarak gelmeli vede isteyen kullanici kp den etiket isteklerini iptal edebilmeli @admin

Bak oda olabilir he onuda yazıcaktım unuttum :D
aynen kullanıcı kp'den kapatılabilir ama zor gibi gelio?
bildirim gibi gelicek zaten üstten bi pano gelicek etiketlendiğinde 15 saniye boyunca tıklanmazsa yukarıya geri çıkıcak :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunun için bir eklenti yapmıştım.Bildirim şeklinde fakat sonunu getiremedim.Uğraşacak vaktim olmadı.Ona ait tablo ve kayıtı yaptım fakat hala görüntülemeyi yapmadım.Zaman bulursam yapıcam.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Taarruz sizce benim fikrim nasil isteyenler kulanici kpden
Iptal etme kutucugu olsun ordsn etiketeri iptal edebilelim
Yada belli kisifen gelen etiketleri ipta edelim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kural haline getirelim
Boş etiketleme +2 olsun hocam
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 21:03)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunun için bir eklenti yapmıştım.Bildirim şeklinde fakat sonunu getiremedim.Uğraşacak vaktim olmadı.Ona ait tablo ve kayıtı yaptım fakat hala görüntülemeyi yapmadım.Zaman bulursam yapıcam.

Eklentiyi coderlar devam ettirsin o zaman. @Einstein™ , @Hatake .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
taaruz hocam kullanı kpden kapama işi kolayca yapılablr ama onun için plugine bi el atmak gerekiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
[quote pid='474066' dateline='1427216786']
QuitterTRKural haline getirelim 
Boş etiketleme +2 olsun hocam
[/quote]

Zaten öyle. Buna ait konuda açmıştım ben..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ama bazıları boş etiket yapmıyorum falan diyor.
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 21:16)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ama bazıları boş etiket yapmıyorum falan diyor.

Bu konu önemli olduğu için etiket attım quitter,novruz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok uzun yazmışsınız ben bunu okursam aylık kitap okuma ihtiyacımı hallederim, biri özet geçebilir mi 
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 21:16)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ama bazıları boş etiket yapmıyorum falan diyor.

Yöneticinin inisiyatifinde bulunduruluyor o, yapıyorsa yönetici bilir. Onun demesiyle olmaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 21:17)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çok uzun yazmışsınız ben bunu okursam aylık kitap okuma ihtiyacımı hallederim, biri özet geçebilir mi 

biyere birisini etiketlediğin zaman yukarıdan pano inicek ve Sayın, adsa şurada etiketlendiniz = konu linki diye sonra 15 sn beklıyıp kapanacak. kullanı kpdende kapatılabilecek bunu etiket pluginine işlemek lazım benim önerim sadece ya yapılablrse diye
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kısaca bildirim sistemi diyorsunuz.. 1.6 sürümünde mevcut idi zaten bu.. bir panel vardı, üzerine tıklayınca son bildirimler gözüküyordu....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 21:57)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kısaca bildirim sistemi diyorsunuz.. 1.6 sürümünde mevcut idi zaten bu.. bir panel vardı, üzerine tıklayınca son bildirimler gözüküyordu....

Aynen hocam o gibi şeyler yapalım diyoruz millete uyarı vermekte iyi oldu ama oda kötü.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:foru -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping