Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yardım : Rank
Merhabalar,

Ben #Captain Arkadaşımızın Paylaştığı ExE Ranklarını İndirmiştim.Arkaplan Renklerini Nasıl Değiştiriyoruz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-03-2015 Saat: 22:50)Legendary Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,

Ben #Captain Arkadaşımızın Paylaştığı ExE Ranklarını İndirmiştim.Arkaplan Renklerini Nasıl Değiştiriyoruz ?

Psd paylaşıldıysa Photoshop CS6 Programından yapılıyor arka plan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-03-2015 Saat: 22:51)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

O Kadarını Biliyorum Dostum.Ona Rağmen Yapamadım.Arkaplan Seçeneğinden Değiştirmeme Rağmen Sadece Renk Tonu Açılıyor yada Kapanıyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-03-2015 Saat: 22:53)Legendary Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-03-2015 Saat: 22:51)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

O Kadarını Biliyorum Dostum.Ona Rağmen Yapamadım.Arkaplan Seçeneğinden Değiştirmeme Rağmen Sadece Renk Tonu Açılıyor yada Kapanıyor

@#Captain :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gruplar var gruplara ben kolaylık olsun diye renk kaplama ekledim. Bak aşağıda fotoğrafla göstereyim.
Umarım aşağıdaki resimden herşeyi anlamışsındır, aslında çok basit. Eğer açık bir renk istiyorsanda grubun üstüne parlaklık efekti vereceksin.

q4DZ8W.png
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-03-2015 Saat: 23:00)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gruplar var gruplara ben kolaylık olsun diye renk kaplama ekledim. Bak aşağıda fotoğrafla göstereyim.
Umarım aşağıdaki resimden herşeyi anlamışsındır, aslında çok basit. Eğer açık bir renk istiyorsanda grubun üstüne parlaklık efekti vereceksin.

q4DZ8W.png

Teşekkür Ederim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-03-2015 Saat: 23:00)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gruplar var gruplara ben kolaylık olsun diye renk kaplama ekledim. Bak aşağıda fotoğrafla göstereyim.

q4DZ8W.png

hocam şu konuyu atında bende yararlanıyım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Legendary
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=75121&pid=466747#pid466747
Bi raya bak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: