Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hastanedeyim geçmiş olsun dileklerinizi beklerim..
Wink 
Hastanedeyim kan felan aldiktan sonra yattik yataga bisiklet kazasi direge kafayi vurdum :/ kafam kanadi felan bayildim bi uyandim yataktayim .. Geçmiş olsun dileklerinizi beklerim.
Not:Duvarın izi hala yuzumdeymis..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim çeneme demir girmişti inşaatta bisikletle kızlara hava atarken :D geçmiş olsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun..
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun. Ben de marketin camına dalmıştım bir kere ameliyat falan oldum, şimdi ayağımı tam olarak kullanamıyorum, cam kasımı kesmiş bir şekilde bağlamışlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş Olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun kardeşim 
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun. Koca direği bir anda mı önüne getirdiler yoksa bir deneyeyim; bir macera olsun diye mi direğe kafa attın..

//Açıkçası benim de tek kazam bisiklet ile oldu. arkadaşım frenlerinin olamadığını kaza yaptıktan sonra söyledi; duvarra çarptım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun. Eminim ki siz bisikletle son sürat yokuş aşağı giderken vitesi bire atıp ellerinizi bırakıp pedali çevirmeyi denememişsinizdir. (Bisikletle 50 km hızla yaptım bunu gerisi malum) :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2015 Saat: 21:32)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim çeneme demir girmişti inşaatta bisikletle kızlara hava atarken :D geçmiş olsun

(16-03-2015 Saat: 21:38)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun. Ben de marketin camına dalmıştım bir kere ameliyat falan oldum, şimdi ayağımı tam olarak kullanamıyorum, cam kasımı kesmiş bir şekilde bağlamışlar.

(16-03-2015 Saat: 22:45)HeYKeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun. Eminim ki siz bisikletle son sürat yokuş aşağı giderken vitesi bire atıp ellerinizi bırakıp pedali çevirmeyi denememişsinizdir. (Bisikletle 50 km hızla yaptım bunu gerisi malum) :D

@Hatake Seninki daha kötüymüş be kardeşim :) 

@#Power Geçmişleri unutmak lazım... Geçmiş olsun.
@HeYKeL Ben son vitesle ve bayagı hızlı gidiyodum diregi gorunce la mert dırek var la dedım sonra patt bı baktım ucmusum yerdeyım mıllet toplanmış
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen yine bisiklet ile yapmışsın ben motor kazası araba kazası catıdan düşmem felan herşey cabası hayatım aksiyon benim :D 
Geçmiş olsun gene kardeşim

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2015 Saat: 22:38)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun. Koca direği bir anda mı önüne getirdiler yoksa bir deneyeyim; bir macera olsun diye mi direğe kafa attın..

//Açıkçası benim de tek kazam bisiklet ile oldu. arkadaşım frenlerinin olamadığını kaza yaptıktan sonra söyledi; duvarra çarptım..

@Edward Koca direği gördüm la mert direk var la dedim onu uyardım yoksa oda çarpcaktı üstü üste kaza arkadaşı koruduk başımızdan olduk bee :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2015 Saat: 23:12)Burak Acil Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen yine bisiklet ile yapmışsın ben motor kazası araba kazası catıdan düşmem felan herşey cabası hayatım aksiyon benim :D 

@BurakAcil Saol bide seni ilk kez gördm :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2015 Saat: 23:13)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-03-2015 Saat: 23:12)Burak Acil Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen yine bisiklet ile yapmışsın ben motor kazası araba kazası catıdan düşmem felan herşey cabası hayatım aksiyon benim :D 

@BurakAcil Saol bide seni ilk kez gördm :D

Ben foruma bu aralar girmiyorum malum okul iş hepsi bir arada 

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun diyen herkes inşallah sizinde başınıza gelmez böle bişey yoksa çok acıtıyor bayılmadan önce :D
@Falcon @Edward @HeYKeL @Neon Blazer @#Power @ufufuk @TheBoss @Krons @xoxox @#Captain @Hatake

Hatake bide artistlik yaparken benımde geliyodu üstüme demir :D son anda yırttım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun ben bisikletle bebek arabasına (3 kere) çarptım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform