Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu yazdıklarımı okuyun
Ben neyim arkadaş gittigim forumda uyarı yerım ya da banlanırım bak 3-4 gün önce ufufuk ile kavga ettik barıştık her yerde böyle her yer ben neden dogdum her kavga ettigimde düşünüyorum.. ben salakmıyım beyinsizmiyim aptalmıyım malmıyım delimiyim neyim diye soruyorum kendime ki.. Alex Resmini çaldım tamam benim olmasa bile kullanın diye verdim bulamayanlar için verdim neyse kapatın alexi sizce napsam intiharmı etsem böyle ***** bi hayatım olcagına cennette daha iyi olurum be arkadaş hani her gittimi forumda en az 1000 kavga çıkartırım az once quitterle bile kavga çıkıyodu Falcon anladı kavga çıkıcagını kapattı konuyu gerçektede böyle okulda yanlışlıkla laf söylerim hemen kavga çıkar dayağı tekmeyi yerim sonra eve gider bide baba dayağı ooh 1 günde adam oldun. derler sana şimdi bana şunu söyleyin forumlarda veya gerçek hayatta oyunlarda oynarken bile kavga çıkartırım ben facebook her girdigim sitede sizce napsam
Hayatım Boş Deyip Bizim Apartmandanmı Atlasam ?
Hayatım İyi Deyip Adam Olsam ?
Hadi eyvallah
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Normalde Yasak Grafik Çalmak.

W@REZ Oluyor Kardeşim.

Tartışma Yoktu Ortada Benim Diye Belirtmenizden Dolayı Uyarı Puanı Aldınız.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping