Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Edward Hocamdan Özür Diliyorum
Hocam ben CapsK kusura bakmayın bugüne kadar size özenmiştim ama artık sizin önerinizi dikkate aldım artık sitemde kendi kategorim kendi paylasımım olacak Hakkınızı Helal Edin Hocam @Edward
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
neden özel mesaj atmadın anlamadım
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Genel bir duyuru olsun dedim. zaten geyik köşesi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anlamadığım bir şey var. Her gördüğünüz  kişilere neden "Hocam" diyorsunuz ? Bir insanın hoca olması, bu kadar kolay mı ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@KnownBoss Tartışma Çıkarmayın.
-Nasıl Hoca Olmasın? Gördüğünüz Üzere Adaletli Bir Şef.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-02-2015 Saat: 00:00)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @KnownBoss Tartışma Çıkarmayın.
-Nasıl Hoca Olmasın? Gördüğünüz Üzere Adaletli Bir Şef.

Kendisi saygın, üslublu, adaletli bir insan. Orasına bir şey demiyorum. Bir insanın hoca olabilmesi için yaşam tecrübesi de gerekiyor.
Forumda geziyorum. Herkes birbirine hocam felan diyor. Herkes birbirinin hocası olmuş. Arkadaşım de, kardeşim de, başka bir şey diyin yani. 20 - 30 yaşında adam yok ki karşında. 

@QuitterTR - Amacım tartışma çıkarmak değil. Her şeyi tartışmaya bağlamayın. Kötü bir şey demedim. Amacım tartışma olsa direk hakaret ederdim. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben saygı gösterdiğim kişiöere hocam derim.
-Bu da sizi hiç ilgiöendirmez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping