Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MetinSunucum Teamspeak3 Satışlarımız Başlamıştır
07yBdZ.png

Teamspeak 3 Fiyatlarımız 
32 кιşιℓιк 5 тℓ (αуℓıк) 

64 кιşιℓιк 10 тℓ (αуℓıк)
128 кιşιℓιк 15 тℓ (αуℓıк)

256 кιşιℓιк 20 тℓ (αуℓıк)

512 кιşιℓιк 25 тℓ (αуℓıк)

1024 кιşιℓιк 30 тℓ (αуℓıк)
2 Ay Alana 1 Ay Bizden Hediye Vericeğiz Ana Teamspeak 3 Sunucumuz Bakımdadır Buradan Satış Yapıcağım Siz Port Söylüceksiniz Açıcağım Parayı Ödediğinizde Yetki Verilecektir.
Rep İle Satış Yapılabilir Aynıdır Repler 5 Rep Verebilirsiniz 
budget-vps.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı Satışlar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
32 kişilik açabilir misin 5 rep e ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı Satışlar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kaily Özelden Konuşalım Port Söyle Açıyım Yurt İçi Lokasyon Var Yurt Dışından Girilemez. 5 Rep Verirsin Ama 3 Haftalık Açıyorum Ona Biraz Düşüş Oluyor Ondandır Ödeme Yolları Paypal'dır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 16:07)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kaily Özelden Konuşalım Port Söyle Açıyım Yurt İçi Lokasyon Var Yurt Dışından Girilemez. 5 Rep Verirsin Ama 3 Haftalık Açıyorum Ona Biraz Düşüş Oluyor Ondandır Ödeme Yolları Paypal'dır.

3 haftalıksa boşver ozaman.Sınırsız açabilirsen 32 kişilik anlaşalım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
64 kişilik açarmısın 10 rep versem?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
5 Haftalık Açabilirim 64 Kişiliği. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 16:08)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-02-2015 Saat: 16:07)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kaily Özelden Konuşalım Port Söyle Açıyım Yurt İçi Lokasyon Var Yurt Dışından Girilemez. 5 Rep Verirsin Ama 3 Haftalık Açıyorum Ona Biraz Düşüş Oluyor Ondandır Ödeme Yolları Paypal'dır.

Sınırsız Sadece Çok Yakın Arkadaşların Açabilir Fakat Ortak Çalıştığım Sunucuyla Ben Para İle Satıyoruz Burada Rep İle Satıyorum Ben 82 Tane Teamspeak3 Server Açabiliyoruz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 16:11)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-02-2015 Saat: 16:08)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sınırsız Sadece Çok Yakın Arkadaşların Açabilir Fakat Ortak Çalıştığım Sunucuyla Ben Para İle Satıyoruz Burada Rep İle Satıyorum Ben 82 Tane Teamspeak3 Server Açabiliyoruz.

Yani sınırsız açamassın öyle mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bakın Rep Puanına Bağlı Kaily Teamspeak 3 Server Bunlar Sınırsız Açma Hakkım Var Kendi Teamspeak 3 Ana Server Sınırsızdır. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Cumpes Sunucunun Sahibi Teknik Destek / Canlı Destek Arıyormu ? Ciddi Bir İş İçin..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 16:15)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bakın Rep Puanına Bağlı Kaily Teamspeak 3 Server Bunlar Sınırsız Açma Hakkım Var Kendi Teamspeak 3 Ana Server Sınırsızdır. 

Tamam sınırsız açma hakkın var ise aç ozaman gerekli repi vereceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 16:15)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Cumpes Sunucunun Sahibi Teknik Destek / Canlı Destek Arıyormu ? Ciddi Bir İş İçin..

Teamspeak Ana Sunucuyu Açtım Gelin turksunucum.ts3dns.com geliniz teamspeak'da konuşalım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Kaily Kaç Kişilik Ve Portunuzu Söyleyiniz. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 16:16)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-02-2015 Saat: 16:15)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Cumpes Sunucunun Sahibi Teknik Destek / Canlı Destek Arıyormu ? Ciddi Bir İş İçin..

Teamspeak Ana Sunucuyu Açtım Gelin turksunucum.ts3dns.com geliniz teamspeak'da konuşalım..

LoL Oynuyorum Sahibinin Ö.M ile facebook link atarmısın ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sunucu Sahibi Ben Ve Arkadaşım Arkadaşım Online Olamıyor Bu Vakitler Face Veriyim ÖM İle Ekleyiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 16:23)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sunucu Sahibi Ben Ve Arkadaşım Arkadaşım Online Olamıyor Bu Vakitler Face Veriyim ÖM İle Ekleyiniz.

Allah Allah Ben seni engelledimmi sayfa bulunamadı diyor.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Engellemişsindir. Kaldırırsınız Engeli Konuşuruz. Bekliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 16:26)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Engellemişsindir. Kaldırırsınız Engeli Konuşuruz. Bekliyorum.

İstek Gönderdim
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping