Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Point herkeze mesajı
Merhabalar poin kardeşimin öncelikle herkeze selam iletmemi istedi.

Point'in mesajı:

Merhaba arkadaşlarım daha doğrusu Yoldaşlarım(diyorum çünkü beraber yürüdük bu yollarda).
Yurisa, TheFocused, Hatake, TaaRRuz, admin, kaRanLık-61. Sizlerden ve daha hatırlamadığım bir çok kişiden özür dilerim. Sizleri çok kırdım, seviyesiz hareketler yaptığımın farkındayım. Sizleri özledim ama sizi hergün takip ediyorum. Sizler başarılı insanlarsınız. Siz olmadan kimseyle arkadaş olamam. Herkez beni kötü kalpli acımasız olarak hatırlamasını istemiyorum. Sizlerden ne kadar özür dilesem az. Ben hep özür konuları açtım ve bu benim seviyemi belirler. Ben seviyesiz biriyim. Bunu kabul ediyorum. Kimse gerçekleri bilmiyor ama bu arkadaşlarım/kardeşlerim biliyor; #Power, ufufuk ve BadBoi. Sizlerden son bir şans son bir umut istiyorum, Allah'ın hakkı 3'dür. Sizde bana 3. bir şans verin. Multi üyelikten banlandım hemde sınırsız ama bilinki sizi sevdiğim ve sizden ayrılamadığım için multi üyeliklerim var. Adminler beni anladıysa sizdende son bir şans istiyorum. Artık küfüre tövbe ettim. Beni anladıysanız bu çok iyi bişeydir. Hep ama hep bu forumdayım siz fark etsenizde etmesenizde. Sizlerden ayrılamam. Herşeyimi ortaya döktüm son söz adminlerin.

Point'in TaRRuz'a mesajı: Senden özür diliyorum çok kabalaştım ve hadimi aştım, seviyesiz davrandım bunların farkındayım. Sendende binlerce kez özür dilerim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sen point olabilirmisin ? 

Hakketti banlandı af çıkmamasını istiyorum zaten saygısızın terbiyesizin teki
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bende Tekrardan Açılmasını İstemem Banının . 1 Kere Açıldı 1 Hafta İyi İnsan Rolü  Yaptı Tekrardan Eski Point Oldu.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
Hayı ben point değilim onla faceden konuştuk. Senden özellikle özür istedi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Saint Katılıyoruem şüpheleniyorum da
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu sefer herşey farklı olacak diyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İp taraması yapn point çıkmıyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 22:04)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende Tekrardan Açılmasını İstemem Banının . 1 Kere Açıldı 1 Hafta İyi İnsan Rolü  Yaptı Tekrardan Eski Point Oldu.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 22:06)EskîLørd Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İp taraması yapn point çıkmıyor.

Bunun telefonu var tableti var internet kafesi var çok belli ediyosun kesin sen pointsin

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bazı üyelerede 1 şans dahada vermiştik bu sefer point'e son ama son bir kere şans vermekten yanayım.-YANAYDIM

O Furkan arkadaşımıza küfürlerinden sonra...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Foruma yeni katılan birisinin point'in arkadaşı olması acayip ilginç. Sen point değilsen bende bu forumu bırakırım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence Son Bir Şansı Hakediyor.

İp Taramasında Point Çıkmadı Bu Kişi Ama Başka Yerden Girerse Bilmiyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 22:07)Saint Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-01-2015 Saat: 22:06)EskîLørd Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İp taraması yapn point çıkmıyor.

Bunun telefonu var tableti var internet kafesi var çok belli ediyosun kesin sen pointsin

Hayır değilim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
herkeze verilirde buna verilmez

https://www.youtube.com/watch?v=4J6Vz1pOyd8

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Pointten facede konuştuysan kendi faceni verde bakak :) ozaman anlaşılır bir arkadaş facesini isteyip konuşsun bakalam yetkililer bence bu işi siz yapınç..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 22:08)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Foruma yeni katılan birisinin point'in arkadaşı olması acayip ilginç. Sen point değilsen bende bu forumu bırakırım.

Aslında yeni değilim black diye bi hesap vardı kardeşimin onu hatırlamadan bu hesabı açtım forumu gezdim point diye biri vardı facesine falan baktım sohbet ettik sonra sonra böyle işte
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 22:11)EskîLørd Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-01-2015 Saat: 22:08)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Foruma yeni katılan birisinin point'in arkadaşı olması acayip ilginç. Sen point değilsen bende bu forumu bırakırım.

Aslında yeni değilim black diye bi hesap vardı kardeşimin onu hatırlamadan bu hesabı açtım forumu gezdim point diye biri vardı facesine falan baktım sohbet ettik sonra sonra böyle işte

ah bide inandırıcı yazabilsen

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O da bunun farkında ki böyle konu açtı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 22:11)EskîLørd Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

ben 3 senedir bu forumdayım senin gibilerini çok gördüm. sen Kimliğinin fotosunu bile atsan inandıramazsın bu milleti.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2015 Saat: 22:13)EskîLørd Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O da bunun farkında ki böyle konu açtı

ama bu konuyu sen açtın demekki o sensin bende daha fazla yazma batırıyosun

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping