Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] partal'da Duyurularım cıkmıyor
1) portal'ımda Duyurular Cıkmıyor Yardımcı olurmusunuz.
2) ben kendi new point ini nasıl yukseltırım nasıl kendi kendime para verırım yada başkasına verırrım. KENDİ PARAM GİTMEDEN
3)ben url deki resmi degiştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2.sorunuzu cevaplayayim oburkerini anlanadim pluginlerden newpointsi aktif edin son yapilandirmadan ona tiklayin daha sonra bakim bolumu olmasi lazim para yollamak istediginiz kisinin idini yazin oradan ne kadar parA atmak istediginizi parayi yazin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yapamadım yardımcı olurmusunuz !!!
BANADA YARDIM CI OLURMUSUNUZ LÜTFEN ACİL ABİLERİM :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Flood yapıorsunuz.bir sözlü uyarıdır !

1)Hangi duyurular anlayamadım.
2)Yükseltmezsiniz.Ayarlarını Admin Kp --> New Points Yapabilirsiniz.
3)Hangi urldeki resim değiştirceksiniz anlamadım.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1)benim sitemdeki yayımladıgım duyuruları portalda göstermek istiyorum
2)anlamadım yeniden anlatırmısın
3) hani şu url basındakı gülen yüz varya o yüm sitelerde o çıkıyo onu degiştirmek istiyorum :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1-Hangi duyuru panelini kullanıyorsanız index de onun kodu var forums un üstünde yada altında onu portal şablonunda görünmesini istediğiniz yere ekleyebilirsiniz

3- Aşağıdaki kodu header şablonuna koyunuz:

Kod:
<link rel="shortcut icon" href="resmin linki">

resmin linki yerine istediğiniz resmi koyabilirsiniz...
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2012 Saat: 00:44)Alenqroo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1)benim sitemdeki yayımladıgım duyuruları portalda göstermek istiyorum
2)anlamadım yeniden anlatırmısın
3) hani şu url basındakı gülen yüz varya o yüm sitelerde o çıkıyo onu degiştirmek istiyorum :S
1)Bu söylediğiniz hakkında bir fikrim yok.Kodlama ile duyuru oluşturup portala ekleyebilirsiniz.
2)Plugini yükseltemezsiniz.
Admin Kp --> Yapılandırma --> Pluginler(Solda) -->NewPoints (1.9) aktifleştirin.
Admin Kp --> NewPoints(üst Menude)
Buradan ayarlayın.
3)Favicon dediniz burada anlatılmış.
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=463&highlight=favicon

Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1) buda arkadaşımıın pixel tuning i bakın onun sitesinde duyurular diye bi forum actık orda ne yayınlarsak o potala cıkıyor http://c1203.hizliresim.com/v/9/3c3y2.png
benimkinde ne yayınlarsan yayınla cıkmıyor ..
http://c1203.hizliresim.com/v/9/3c3y5.png

2) tamamda bende onu neresınden yaparım admin kp>-->-- diye anlatmanızı ıstıyorum

3)ama olmuyo off yha olmuyo :(

yardımcı olurmusunuz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2012 Saat: 10:15)Alenqroo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1) buda arkadaşımıın pixel tuning i bakın onun sitesinde duyurular diye bi forum actık orda ne yayınlarsak o potala cıkıyor http://c1203.hizliresim.com/v/9/3c3y2.png
benimkinde ne yayınlarsan yayınla cıkmıyor ..
http://c1203.hizliresim.com/v/9/3c3y5.png

2) tamamda bende onu neresınden yaparım admin kp>-->-- diye anlatmanızı ıstıyorum

3)ama olmuyo off yha olmuyo :(

yardımcı olurmusunuz

1) DNS Değiştirin.Google nasıl yapılacağı anlatıyor araştırın.
2)Admin Kp --> Şablonlar&Stiller --> Şablonlar --> Temanızın Templatesi ---> Portal Şablonlar --> Portal
buraya ekleyin duyurunuzu.

3)Şundan olmuyor.Kendi favİkonunuz bir resim upload sitesine upload edin.Yada bana gönderin.
upload direk linkini

favicon.ico koddaki bununla değiştirceksiniz.

Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
abicim favikonu yapıcamda olmuyo neden onu soruyom :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aşağıdaki linkten yapabilirsiniz kendi faviconunuzu;

Kod:
favicon.cc
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping