Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tam Olarak Geri Geldim
Eğer konumu okuduysanız internetim yoktu ve arasıra geliyordu ve şimdi sabahtan beri var yani artık kodlamalara devam edeceğim bilginize.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kodlama kodlama kodlama :) Gülüyorum vallahi.1 sohbet kodladın varya... Hoş geldin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2015 Saat: 18:17)Guiding Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kodlama kodlama kodlama :) Gülüyorum vallahi.1 sohbet kodladın varya... Hoş geldin.

Sen eski üyelerden birisin herhalde banlananlardan, bu kadar çok şey bilmen hayra alamet değil yeni bir insan olarak çok özgüvenlisin,Sohbet kodlamakta o kadar kolay birşey değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2015 Saat: 18:19)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-01-2015 Saat: 18:17)Guiding Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kodlama kodlama kodlama :) Gülüyorum vallahi.1 sohbet kodladın varya... Hoş geldin.

Sen eski üyelerden birisin herhalde banlananlardan, bu kadar çok şey bilmen hayra alamet değil yeni bir insan olarak çok özgüvenlisin,Sohbet kodlamakta o kadar kolay birşey değil.

Evet eskilerdenim.Sohbet kodlamak zor ama kendinde özgüven patlaması var.Tamam birşey demiycem bu konuyla ilgili.Birde son olarak diyeceğim şey var son olarak: "Şu sohbet kodunu bide biz görsek..."
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yo evet hakikaten chatbox kodlamak o kadar kolay değil ve evet 5 ila 7 8 adet kodum olabilir ama hepsi bence iyi kodlar. Al konularımdan gir bak kodlarıma
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping