Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PC acilmiyor yardim
Merhaba arkadaşlar dun virüs tarama si yapiyordum odadan ciktim tekrar girdiği odaya bilgisayar kapaliydi benbende hala hala hayal mi gördüm dedim bilgisayrin ppower tuşuna baş tim fakat acilmadi sonra fişi çekip taktim yine bastim  bu sefer fan dondu sonra ses cikmadan kapan di bende diske gide kabloyu tutup bastirdim bilgisayar acildi sonra 5dk geçti kabloyu biraktim yine kapan di sizce sorunnd disktemi powerstub yada nazil coçözebiliriz türkçeyi yanlis kullan im özür dilerim fakat tabletten yaziyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-12-2014 Saat: 09:30)Kaosxp Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar dun virüs tarama si yapiyordum odadan ciktim tekrar girdiği odaya bilgisayar kapaliydi benbende hala hala hayal mi gördüm dedim bilgisayrin ppower tuşuna baş tim fakat acilmadi sonra fişi çekip taktim yine bastim  bu sefer fan dondu sonra ses cikmadan kapan di bende diske gide kabloyu tutup bastirdim bilgisayar acildi sonra 5dk geçti kabloyu biraktim yine kapan di sizce sorunnd disktemi powerstub yada nazil coçözebiliriz türkçeyi yanlis kullan im özür dilerim fakat tabletten yaziyorum
Pc masaüstü değil galiba arkadaşım arkasını aç onun sonra sil süpür mendille ha. Sonra s.k.m yani saç kurutma makinası ile kurut sonra tekrar tak power'e elini 1 dakika bırakmadan basılı tut.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping