09-12-2014 Saat: 01:59
Arkadaşlar siteye geri döndüm fakat gözüme çarpan bir kaç olayla karşılaştım ne yazıkki anlamadıgım olay bir şeyi bilmediğiniz halde sadece yazı yazmak kendinizi göstermek için neden yazıyorsunuz ?
Biliyorum şimdi bu konuya gözüme carpanlar'da yazıcak fakat arkadaşlar sizden ufak bir ricam var böyle boş boş cevaplar yazmayalım cünkü yardım isteyen kişilerin konularını göremiyoruz.
Öncelikle benim görüşüm yapılması gerekenler ;
1-) Başvuru'lara sürekli güncel yazmayın zaten adminler sizleri görüyor.
2-) Her konuya cok biliyor gibi cevap vermeyin yada sürekli alıntı cevap vermeyin.
3-) Yapılan grafiklere emeklere "Teşekkür Ederim" yazmaktan cekinmeyin emin olun kazanan siz olursunuz.
4-) Fazlada abartıcı cümleler yazmayın kısa öz acıklayıcı cümleler yazın.
Aslında bu kural biz varkende vardı ama yeni gelen arkadaşlarımız galiba bu kuralları bilmiyorlar, benim amacım bunları hatırlatmaktı. Benim görevli oldugum zamanlar "Edward,TaaRRuZ,jungi vb.." insanlarla sürekli post kasanları banlamakla uğraşıyorduk. Bizimde hoşumuza gitmiyordu ama yapma denilen şeyide yapıyorsunuz işte herneyse daha yazmak isterimde yazmayacagım lütfen biraz dikkat edelim şu konuya rica ediyorum..
Biliyorum şimdi bu konuya gözüme carpanlar'da yazıcak fakat arkadaşlar sizden ufak bir ricam var böyle boş boş cevaplar yazmayalım cünkü yardım isteyen kişilerin konularını göremiyoruz.
Öncelikle benim görüşüm yapılması gerekenler ;
1-) Başvuru'lara sürekli güncel yazmayın zaten adminler sizleri görüyor.
2-) Her konuya cok biliyor gibi cevap vermeyin yada sürekli alıntı cevap vermeyin.
3-) Yapılan grafiklere emeklere "Teşekkür Ederim" yazmaktan cekinmeyin emin olun kazanan siz olursunuz.
4-) Fazlada abartıcı cümleler yazmayın kısa öz acıklayıcı cümleler yazın.
Aslında bu kural biz varkende vardı ama yeni gelen arkadaşlarımız galiba bu kuralları bilmiyorlar, benim amacım bunları hatırlatmaktı. Benim görevli oldugum zamanlar "Edward,TaaRRuZ,jungi vb.." insanlarla sürekli post kasanları banlamakla uğraşıyorduk. Bizimde hoşumuza gitmiyordu ama yapma denilen şeyide yapıyorsunuz işte herneyse daha yazmak isterimde yazmayacagım lütfen biraz dikkat edelim şu konuya rica ediyorum..
Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø
----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.