Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Kasma Hakkında.
Arkadaşlar siteye geri döndüm fakat gözüme çarpan bir kaç olayla karşılaştım ne yazıkki anlamadıgım olay bir şeyi bilmediğiniz halde sadece yazı yazmak kendinizi göstermek için neden yazıyorsunuz ? 

Biliyorum şimdi bu konuya gözüme carpanlar'da yazıcak fakat arkadaşlar sizden ufak bir ricam var böyle boş boş cevaplar yazmayalım cünkü yardım isteyen kişilerin konularını göremiyoruz.

Öncelikle benim görüşüm yapılması gerekenler ;

1-) Başvuru'lara sürekli güncel yazmayın zaten adminler sizleri görüyor.
2-) Her konuya cok biliyor gibi cevap vermeyin yada sürekli alıntı cevap vermeyin.
3-) Yapılan grafiklere emeklere "Teşekkür Ederim" yazmaktan cekinmeyin emin olun kazanan siz olursunuz.
4-) Fazlada abartıcı cümleler yazmayın kısa öz acıklayıcı cümleler yazın.

Aslında bu kural biz varkende vardı ama yeni gelen arkadaşlarımız galiba bu kuralları bilmiyorlar, benim amacım bunları hatırlatmaktı. Benim görevli oldugum zamanlar "Edward,TaaRRuZ,jungi vb.." insanlarla sürekli post kasanları banlamakla uğraşıyorduk. Bizimde hoşumuza gitmiyordu ama yapma denilen şeyide yapıyorsunuz işte herneyse daha yazmak isterimde yazmayacagım lütfen biraz dikkat edelim şu konuya rica ediyorum..

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
iyi bir bilgilendirme olmuş.
ama grafik tasarımlarına yorum yapmiyorlar bazıları konuya bakmadan bile yorum yapiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-12-2014 Saat: 02:23)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: iyi bir bilgilendirme olmuş.
ama grafik tasarımlarına yorum yapmiyorlar bazıları konuya bakmadan bile yorum yapiyor.

Demek istedigim ilk önce cevap vermek için okusunlar sonra mantıklıca cevap versinler bilmiyorsa zorlamasınlar burda kimse onları bilmiyor diye hakaret etmez daha cok ögrenmesi için baskı yapar sonucta hepimizi bu sistemleri kodlamayı bilmiyorduk. :)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğrudur sonuçta bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yada bir tersi oluyor bakıyorlar indirip kullanıyorlar yorum atmıyorlar..
- Ben daha sert bi 'post kasma hakkında' diye bir konu açacaktım, konu için kendi adıma teşekkür ederim..
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorum bence özgürlük demek ve insanların size "teşekkürler" demesi sizi daha üst tarafta tutar ve bu güzel bi his.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkesin burada amacı post kasmak değil. Örneğin postu ben hiç önemsemem. Kasmaya çalışanlara da şiddetle karşı çıkarım. Ama insanlar özgürce mesaj atabilmeli. Yardım konularını göremiyoruz bahane mi ? Soru ve cevap köşesine bakın yardım isteyenleri görürsünüz. Bu kadar basit.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-12-2014 Saat: 16:57)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkesin burada amacı post kasmak değil. Örneğin postu ben hiç önemsemem. Kasmaya çalışanlara da şiddetle karşı çıkarım. Ama insanlar özgürce mesaj atabilmeli. Yardım konularını göremiyoruz bahane mi ? Soru ve cevap köşesine bakın yardım isteyenleri görürsünüz. Bu kadar basit.
Power kardeşim biz böyle seviyoruz boş boş cevap yazsınlar istemiyoruz sen öyle yardım etmek istiyorsan öyle kardeşim seni zorla tutan yok ;)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping