13-09-2014 Saat: 15:03
Hostinge kalıcı ban gelmesini isteyenler bu konu altına toplansın ve evet hayır yassın elimdeki kanıtlar :
Buyrun kanıtlar.
(13-09-2014 Saat: 14:53)Hosting Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sizin mybb bilginiz 0 lan google gelilyor indexliyor bi bokmu oluyor aratin bakim sitenizi carsa caps atin öğeyi denetleyenin * Kufur Etmek Yasaktır ! * ok ? shiftesc.net gelin burada en güzel paylaşimlar var
(13-09-2014 Saat: 14:45)Hosting Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Taihe bakmak saçmalik sen 2012 de katildim diye artistlik tasliyacak adam misin ? Tmm Bütün sorunlar çözüldü.Admin yada yetkililer beni sinirsiz banlasin bende ağzimi açmiyim diyorumda neyse,Türkperest ezbere cevap yaziyor * Kufur Etmek Yasaktır ! * ona bişey demiyonuz bu forum (** ! Küfür Etmek Yasaktır - Oto Filtre ! **)leşti iyice * Kufur Etmek Yasaktır ! * eskiden ben bu foruma üye değildim yetkili adaylari izlerdim şimdi ..... theend seni tanimiyordum sonra sen geldin ağzimi açtim bu yorumdan sonra banlanacağimi biliyorum ve bilerek de yapiyorum al * Kufur Etmek Yasaktır ! * evladi (** ! Küfür Etmek Yasaktır - Oto Filtre ! **) veled (** ! Küfür Etmek Yasaktır - Oto Filtre ! **) anani 9 nalda sikem emi
Buyrun kanıtlar.