Anket Başlığı: Hangi Script?
Vbulletin
16.67%
1 16.67%
WordPress
16.67%
1 16.67%
MyBB
66.67%
4 66.67%
FUDforum
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 6 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Script'lerden Hangisi?
Vbulletin - WordPress - MyBB - FUDforum

Yukarıdakilerden hangisi arkadaşlar. Vbulletin ile Wordpress arasında takıldım kaldım ama sizin de sözünüzü dinlemek lazım dedim. Yüksek derecede MyBB çıkarsa geri dönmeyeceğim ama 10tl forum kurarım belki.

Anketi doldurunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Wordpress Forum scripti değil blog sistemidir.
vBulletin lisans ücretini karşılayabilecek durumun var ise direk al sıfır alabilme imkanın varsa vBulletin 5 + Mobil Suit sürümünü almanı tavsiye ederim. 399 USD eğer ben bunu karşılayamam diyorsan benim elimde 4.2.1 , 4.2.0 ,3.8.7 lisansları var uygun fiyata bırakırım sana.

Ayrıca kıyaslaman çok saçma olmuş, ücretsiz scriptlerin arasında ücretli script seçeneğide koymuşsun sen eşeğe mi binmek istersin yoksa ata mı veya Renault'a mı binmek istersin Mercedes'e mi ? (:

vBulletin'i Nulled kullanmayı düşünüyorsan tavsiye etmem elinde patlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-08-2014 Saat: 00:13)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Wordpress Forum scripti değil blog sistemidir.
vBulletin lisans ücretini karşılayabilecek durumun var ise direk al sıfır alabilme imkanın varsa vBulletin 5 + Mobil Suit sürümünü almanı tavsiye ederim. 399 USD eğer ben bunu karşılayamam diyorsan benim elimde 4.2.1 , 4.2.0 ,3.8.7 lisansları var uygun fiyata bırakırım sana.

Ayrıca kıyaslaman çok saçma olmuş, ücretsiz scriptlerin arasında ücretli script seçeneğide koymuşsun sen eşeğe mi binmek istersin yoksa ata mı veya Renault'a mı binmek istersin Mercedes'e mi ? (:

1. Wordpress evet blog sistemidir zaten forum ile blog arasında kafam karışık :S
2. vBulletin hakkında bilgi için teşekkürler.
3. "Ayrıca kıyaslaman çok saçma olmuş, ücretsiz scriptlerin arasında ücretli script seçeneğide koymuşsun sen eşeğe mi binmek istersin yoksa ata mı veya Renault'a mı binmek istersin Mercedes'e mi ? (:" ayrıca çünkü ben şurda 4 scriptin arasına seçim yapmanız için konu açtım. Hangisini tercih ediyorsunuz diye. En fazla hangisi çıkarsa ona geçeceğim. Ücretli script seçilirse satın alırım bedavaysa direk kullanırım canım bu kadar basit. ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-08-2014 Saat: 00:17)Jackson Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-08-2014 Saat: 00:13)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Wordpress Forum scripti değil blog sistemidir.

1. Wordpress evet blog sistemidir zaten forum ile blog arasında kafam karışık :S
2. vBulletin hakkında bilgi için teşekkürler.
3. "Ayrıca kıyaslaman çok saçma olmuş, ücretsiz scriptlerin arasında ücretli script seçeneğide koymuşsun sen eşeğe mi binmek istersin yoksa ata mı veya Renault'a mı binmek istersin Mercedes'e mi ? (:" ayrıca çünkü ben şurda 4 scriptin arasına seçim yapmanız için konu açtım. Hangisini tercih ediyorsunuz diye. En fazla hangisi çıkarsa ona geçeceğim. Ücretli script seçilirse satın alırım bedavaysa direk kullanırım canım bu kadar basit. ;)

Tabikide vBulletin

4.2.1 250 liraya satıyorum.
4.2.0 220
3.8.7 180

Bir seçeneğin daha var 3.8.7 vbulletin lisanslı 50 TL
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kal mybbde ya :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: