https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Sayın 10TL.net kullanıcıları!
Merhaba sayın ve bir o kadar da değerli 10TL.net kullanıcıları!

Adım: Karahan
Yaşım: 19

İlgi alanlarım: Yüzüklerin Efendisi, Eyvah Eyvah Şefkat tepe ve Harry Potter
:) Selamlar!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Derin darbe bak kardeşim sana uzun bir açıklama yapacağım.

Sen buraya gelip bir kendini acındırıyorsun yok söyle yok böyle diye annem hasta diye , sonra affedilmeyincede multi hesap açıp milletin ailesine küfür ediyorsun şizofren olduğunun kanıtı bu heralde ...

Sen istenmediğin yerde durmak istermiydin ?

Burada istenmiyorsun , adam gibi gelip üst yöneticilerden özür dileseydin devam edecektin..
Ama saçma saçma geliyorsun küfür edip + kendini acındırıyorsun benim bile sinirlerimi bozdun...

Türkçe ' yide katletmesen güzel olacak aslında , ama bu sözleri okuyupta cevabının bu olacağına eminim ' DerinDarbe ' kim tanımıyorum.

Şizofren..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-05-2014 Saat: 23:52)Sωєєη Lυѕѕ ツ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Derin darbe bak kardeşim sana uzun bir açıklama yapacağım.

Sen buraya gelip bir kendini acındırıyorsun yok söyle yok böyle diye annem hasta diye , sonra affedilmeyincede multi hesap açıp milletin ailesine küfür ediyorsun şizofren olduğunun kanıtı bu heralde ...

Burada istenmiyorsun , adam gibi gelip üst yöneticilerden özür dileseydin devam edecektin..
Ama saçma saçma geliyorsun küfür edip + kendini acındırıyorsun benim bile sinirlerimi bozdun...

Türkçe ' yide katletmesen güzel olacak aslında , ama bu sözleri okuyupta cevabının bu olacağına eminim ' DerinDarbe ' kim tanımıyorum.

Şizofren..

Bu Kişinin "DerinDarbe" Olduğuna Dair Bir Kanıtınız Var Mı?
Aramıza Yeni Katılan Bir Üye De Olabilir ve Bu Sözlerinizden Sonra Belkide Forumu Bırakıcak?
Ayrıca Diyelim Bu Kişi DerinDarbe Ona Ne Diye "Şizofren" Diyorsunuz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-05-2014 Saat: 23:57)ForumFun Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-05-2014 Saat: 23:52)Sωєєη Lυѕѕ ツ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Derin darbe bak kardeşim sana uzun bir açıklama yapacağım.

Şizofren..

Bu Kişinin "DerinDarbe" Olduğuna Dair Bir Kanıtınız Var Mı?
Aramıza Yeni Katılan Bir Üye De Olabilir ve Bu Sözlerinizden Sonra Belkide Forumu Bırakıcak?
Ayrıca Diyelim Bu Kişi DerinDarbe Ona Ne Diye "Şizofren" Diyorsunuz?

Bu yazıma karşılık hertürlü cezaya razıyım ve birazdan ban yeyince göreceksin derindarbe değilmi diye ..

Sebebini üstte açıkladım neden şizofren dediğimi..

Benim bile sinirlerimi bozdu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben kimseye birşey demiyorum susuyorum sadece bu arada forumfun bu yaptıgınız konuşmadan dolayı size teşekkür ederim repinizi verdim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Açıkçası o kişiyi bir daha bulursak Bilişim suçlarına dilekçeyi bırakın, direk mahkemeye vereceğiz. Şizofrenmidir yoksa sapıkmıdır bilemem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2014 Saat: 00:00)K_a_r_a_h_a_n Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben kimseye birşey demiyorum susuyorum sadece bu arada forumfun bu yaptıgınız konuşmadan dolayı size teşekkür ederim repinizi verdim

forumfun bu yaptıgınız konuşmadan dolayı size teşekkür ederim repinizi verdim

İşte kanıt (:

(09-05-2014 Saat: 00:02)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Açıkçası o kişiyi bir daha bulursak Bilişim suçlarına dilekçeyi bırakın, direk mahkemeye vereceğiz. Şizofrenmidir yoksa sapıkmıdır bilemem.

Ve haklı bir konuşma yapan yetkili <3 (:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadasim sen bu sekilde konusma yaptıgın icin forumfun da anlayisli karsiladigi icin ona tesekkur edip rep verdim kardes
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şizofren dememizin nedeni çok basit. Normal bir insan olduğundan büyük şüphelerim zaten vardı. Ya bu kişi intikam alıyor bizden, yada gelip sinirimizi bozuyor ki bu gene intikama döner başka çıkışı yok. Yada bu adam akıl hastanesinden firar etti.

Yazdığı yazılar ve davranışları normal değil. İnanın bana.

Karahan'a sen o kişisin demiyorum. Yanlız bu adam ip değişti tamam yetkililer ne kadar anlasa bile görmezden geldi, niçin buna rağmen multi açtı? Ban affı çıkardık gene açtı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şizofren sensin tammi kardes kullandigin kelimeye dikkat et
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen öyle hocam , gelir annem felçli ona bakıyorum der , affedilmeyincede multi hesap açıp milletin annesine söver.
Nasıl bir sinir bozucu insan insanmı onu bile bilemiyorum..

Neyse hocam böyle yorum attıkça sinirlerim dahada tepeye çıkıyor sinirlerimi bozdu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2014 Saat: 00:05)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şizofren dememizin nedeni çok basit. Normal bir insan olduğundan büyük şüphelerim zaten vardı. Ya bu kişi intikam alıyor bizden, yada gelip sinirimizi bozuyor ki bu gene intikama döner başka çıkışı yok. Yada bu adam akıl hastanesinden firar etti.

Yazdığı yazılar ve davranışları normal değil. İnanın bana.

Konuşmalariniza lütfen dikkat edin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2014 Saat: 00:05)K_a_r_a_h_a_n Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şizofren sensin tammi kardes kullandigin kelimeye dikkat et

Ve bir kanıt daha Türkçe katledildi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben mesajı düzenlemiş olabilirim az önceki fakat düzenlemeden önceki halinde Sana o kişi olmadığını söyledim. Fakat nasıl bir telaş mekanizmasıysa artık hakarete kadar geldi bu iş.

Sen o kişisin demedim. Fakat mahkeme olayını duyunca neden "Şizofrnsn tmm mi .s .s" durumlarına girdin anlamış değilim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2014 Saat: 00:06)Sωєєη Lυѕѕ ツ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aynen öyle hocam , gelir annem felçli ona bakıyorum der , affedilmeyincede multi hesap açıp milletin annesine söver.

Neyse hocam böyle yorum attıkça sinirlerim dahada tepeye çıkıyor sinirlerimi bozdu.

Kardes sinirlerin bozulduysa bir zahmet sinir hastanesine gitte aldilar iyi gelir sana :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ömer hocam şimdi biz bunu bilişim suçlarına bildirsek cezası ne olur ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2014 Saat: 00:08)K_a_r_a_h_a_n Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-05-2014 Saat: 00:06)Sωєєη Lυѕѕ ツ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aynen öyle hocam , gelir annem felçli ona bakıyorum der , affedilmeyincede multi hesap açıp milletin annesine söver.

Kardes sinirlerin bozulduysa bir zahmet sinir hastanesine gitte aldilar iyi gelir sana :)

Tavsiye yaşanmışlıktan gelir. Senle polemik yapmak istemem ama bu son. Gerçekten son.

@Sween Bilişim suçu değil bu. İnsan huzurunu kaçırmak gibi birşeye giriyor. Bilişim suçları parayla çözülür fakat sanırım kanun esasları hapisle sonuçlanıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Birinin hastaneye gidecek durumu varsa oda sensin , süreside temelli olmalı.

(09-05-2014 Saat: 00:10)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tavsiye yaşanmışlıktan gelir. Senle polemik yapmak istemem ama bu son. Gerçekten son.

@Sween Bilişim suçu değil bu. İnsan huzurunu kaçırmak gibi birşeye giriyor. Bilişim suçları parayla çözülür fakat sanırım kanun esasları hapisle sonuçlanıyor.

Hocam birazdan yeni üyelik açıp tekrar gelir..
admin ' e bildireceğim ö.m ile şikayet edeceğim , yetti artık milletin huzurunu sinirini bozuyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnternet Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
DerinDarbe , bır gun eger beyın naklı lazım olacaksa sana , gel bana sponsor olacağım sana . Yeter kı bırazcık aklın basına gelsın.
Senın bu forumla amacın ne bılmıyorum ama yavas yavas kım oldugunu ogrenıyoruz , yaptıklarından pısman olacaksın ve gerı donusu de olmayacak.
Tarafımca ban yedın afıyet olsun .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping