Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Photoshop'çulara Kötü Haber
Windows XP'yi kullanan %42.50 kullanıcı içinde Photoshop 7'yi bekliyenler arasında varsan kötü haber..

Adobe'nin Müdürü Tom Hardgy Photoshop Cs7'yi XP'de yayımlamayacak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence CS5 En İyisi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim 7 olduğu için sorun yok ..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benimki de win7 rahatım :). CC fena değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim için fark etmez. Xp kullanmıyorum, CS4'den başka photoshopta kullanmam bir kere alışmışım CS4'e ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
PhotoShop CC Bırakmamki ... :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgi İçin Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim gibi xp'den vazgeçemeyen xpseverlere üzücü bir haber. Ancak eski sürümleri de kullanıyoruz sorun yok.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
XP çok sıkıntı yazın bi işe girip almam lazım , çok zorluyo programlar konusunda .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-04-2014 Saat: 19:32)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim gibi xp'den vazgeçemeyen xpseverlere üzücü bir haber. Ancak eski sürümleri de kullanıyoruz sorun yok.

Hocam Bill Gates açıklamış XP'de açık mı ne varmış. Ele geçirmek daha kolaymış galiba.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-04-2014 Saat: 19:33)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-04-2014 Saat: 19:32)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim gibi xp'den vazgeçemeyen xpseverlere üzücü bir haber. Ancak eski sürümleri de kullanıyoruz sorun yok.

Hocam Bill Gates açıklamış XP'de açık mı ne varmış. Ele geçirmek daha kolaymış galiba.

benim bilgisayarımı kim ne yapsın ele geçirip :D
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ünlüler, Başkanlar, Vekiller :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-04-2014 Saat: 19:33)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bahsettiğiniz sanırım bir kaç gün önce xp nin microsoft desteğinin kesilmesi. Bu güvenlik için bir zaaf olabilir ancak yine de tamamen güvensiz olduğu anlamına gelmiyor.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-04-2014 Saat: 19:39)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ünlüler, Başkanlar, Vekiller :)

Benim sülalem raad xp ile :D
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende sıkıntı yok win7 :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim Win 8 :D
Ara
Cevapla PGM